Vinterens top 10

Kategorier Tilbageblik

Jeg forstår ikke vi er gået 12 dage ind i marts, hvordan er det lige sket? Tiden løber fra mig for tiden og derfor missede jeg også for første gang i år min stramme plan med at lave en blogpost klar til at udkomme hver mandag kl. 08.00.

Bedre sent end aldrig som man siger.

Men lad os få afsluttet vinteren med manérer, så kan det også være jeg begynde at følge med kalenderen igen.

Vinterens bedste snack

Nøddehorn – shit hvor jeg elsker nøddehorn

Vinterens bedste drink

Jordbær-drinken hos Pincho Nation

Vinterens bedste get away

Vores tur til Lalandia på min fødselsdag. Det var den bedste og hyggeligste lille vinter-escape med familien.

Vinterens bedste middag

Julemiddagen var virkelig lækker, men hvis jeg skal gå med en middag, jeg ikke selv har stået få. Så må det blive valentines daten med min mand på Hanzo.

Vinterens bedste outfit

Tyldrømmen fra Karen Millen jeg havde på nytårsaften

Vinterens bedste køb

Min dyson airwrap for the win. Den blev egentlig bestilt black friday I November, men jeg fik den først i december og så var det jo min fødselsdaggave i januar, så jeg synes godt den må tælle som vinterens bedste køb.

Vinterens bedste mad forsøg

Fastelavnsbollerne blev faktisk vinterens bedste madforsøg. De fik mig jo trods alt til godt, at kunne lide fastelavnsboller efter mange år hvor jeg ikke har kunnet lide dem.

Vinterens største bedrift

Jeg fristes til at sige, at det var ikke at blive særlig meget syg i vinterhalvåret, men hvor stor en bedrift er det egentlig lige når det kommer til stykket. Det kan jo ligeså godt være held.

Vinterens største bedrift er nok faktisk, at det endelig er lykkes mig at komme ind i en god sundhedsrutine hvor jeg både for motion og spiser mere sundt. Det har jeg forsøgt, i jeg ved ikke hvor mange år efterhånden, men nu er det endelig lykkes.

Vinterens bedste brætspil

Carcassonne her i selskab med nytårsresterne.

Vinterens bedste streaming

The Crown sæson 6 – finalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *