Serier jeg ser i øjeblikket #11

Kategorier Tv-serier

 

Her er lidt af de tv-serier jeg har set på det sidste:

 

Younger – sæson 7 (set på Cmore)

I sidste tv-serie indlæg skrev jeg hvor meget jeg knuselskede den her tv-serie, så jeg sad med det samme klar for at se sæson 7 som er finalesæsonnen. Jeg var spændt på hvordan de sluttede den. Uden at spoile så var jeg slemt slemt skuffet over slutningen. De har totalt ødelagt den. Det er lidt som om de begyndte at gå i en retning og så ændret de fuldstændig kurs – nærmest i sidste afsnit, så det ikke føles tro mod historien overhovedet. Det ærger mig stadig voldsomt meget. Uanset om man ønsker at Liza skal ende med den ene eller den anden, så er jeg overbevist om at man vil finde den her sidste sæson enormt mangelfuld. Kæmpe skuffelse.

 

Nevers – sæson 1 (set på HBO Nordic)

Nevers er en Steam Punk serie – allerede der så var jeg totalt med på at se den, men faktisk så er det også en virkelig god Steam Punk historie, hvor der sker ikke så lidt. Et eller andet har gjort at mange – især kvinder – er blevet ramt af magiske evner, hvilket med det samme gør dem udsatte overfor alle ikke-magiske. Der er forskellige niveauer af skurke, både på den ene og den anden side, politisk og skjult. Der er en detektiv der står i midten af det hele og så er der det magiske værested. Ja, den er svær at forklarer fordi den er fyldt med alle mulige elementer men det fungerer rigtig godt og det er indimellem rigtig fedt, og meget ulig andet jeg tidligere har set, så jeg ser frem til en sæson 2.

 

Normale mennesker (set på dr.dk)

Normale mennesker bygger på en bog og for en sjældent gang skyld så finder jeg faktisk tv-serien bedre end bogen. Men hvis det ikke havde været tilfældet så er jeg faktisk i tvivl om jeg havde gidet at se tv-serien til ende. Forfatteren har helt sikkert sat sig for at beskrive en så normal kærlighedshistorie som muligt, med normale broken people. Men måske var det i virkeligheden det som der gjorde den kedelig til tider.

 

Shadow & Bone – sæson 1 (set på Netflix)

Shadow and Bone bygger også på en bog-serie som jeg faktisk heller ikke var så begejstret for. Faktisk synes jeg også i det her tilfælde at tv-serien var bedre, men det tror jeg er fordi det var to bogserier i en tv-serie og ikke kun den bog-serie jeg havde læst, Grisha-serien. Men tv-serien havde de samme fejl og mangler som bog-serien nemlig at karakterne er enormt flade, man er ikke investeret nok i dem. Scenerisk var den dog utrolig flot og understøtter rigtig godt Leigh Bardugos fantastiske magiske univers. Det er det som serien har kørende mest for sig. Men jeg sidder nok klar når der kommer en sæson 2 uanset hvad.

 

The Handmaid’s Tale – sæson 4 (set på HBO Nordic)

Endelig, endelig, endelig sker der noget andet i ‘The Handmaid’s Tale’ – vi er endelig kommet videre og dybere i historien. Og derfor var sæson 4 faktisk rigtig god, men de er gået andre veje end jeg havde forventet og de virker meget smallere end jeg havde forventet og jeg er derfor ret usikker på om de kan holde niveauet i sæson 5, men nu må vi se. Sæson 4 var i hvert fald rigtig god.

 

Loki – sæson 1 (set på Disney+)

Jeg er først lige begyndt at se Loki – kun set de første tre afsnit og umiddelbart var det ikke lige den type serie jeg havde håbet med Loki, men jeg er ok underholdt, selvom det mest af alt føles som om det er Loki der bliver kastet rundt i handlingen frem for at han styrer dem, hvilket er meget atypisk for ham. Men Marvel er kendt for at starte lidt slow og ende epic, så nu må vi se. Jeg er spændt på hvor den fører hen i hvert fald. Jeg er sikker på de har nogle fede ideer fremadrettet men bliver nødt til at starte med lidt opbygning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *