På det sidste #26

Hold nu op hvor er de her sidste uger inden sommerferien enormt kaotiske. Jeg løber lidt for stærkt for at være med rent arbejdsmæssigt. Juni måned har altid været mega travl, men i år løber travlheden også ind i juli. Men der er heldigvis også sket mange andre dejlige ting på det sidste.

 

 

 

Blandt andet har vi lige haft Sankt Hans og jeg elsker at fejre midsommeren, men ofte bliver det kun lige til lidt grill og lidt bål hygge med snobrød. Men altså det må jeg gøre bedre næste år for selv det lidt vi fejrede var bare vildt hyggeligt.

 

 

 

Jeg har fået så mange gode ideer fra vores Turbine sommerfest, hvor vi havde et bål-arrangement – hvor vi blandt andet fik grillet østers. Shit det var lækkert og det må og skal bare blive den nye midsommer-tradition. Det var virkelig hyggeligt at fejre sommerfest med mine kollegaer. Det er så langt tid siden jeg næsten har set dem fordi vi har arbejdet hjemme under hele corona og før det var jeg jo på barsel. Det har jeg savnet og det var en virkelig god sommerfest.

 

 

 

 

Men efter at vi er åbnet mere op er jeg nu tilbage på arbejdspladsen engang imellem rent fysisk. Det er skræmmende hvor meget mere jeg når hjemme end når jeg er på arbejdspladsen men det er dejligt at have folk omkring mig igen.

 

 

 

 

Efter den førnævnte genåbning har vi også hygget med alle vores venner – hold nu op hvor er det dejligt at se dem alle igen og hvor meget man har savnet dem rammer én som en mur. Jeg glæder mig til at se dem igen i ferien. Og nydt at lave mad som min egen familie ikke rigtig gider- som i altså helt normalt mad :0D

 

 

 

Verdens sødeste sko – bare fordi de ikke er til at stå for.

 

 

 

 

I juni fik jeg også sendt mine to nyeste papbøger til tryk. Yay!! Jeg bliver aldrig træt af at lave små bøger til børn. Jeg har masser af ideer til andre ting jeg gerne vil men alt for lidt tid. The story of everyones life.

 

 

 

Spa-life – vi har fået en ny spa fordi den gamle blev slidt op og jeg har nærmest siddet i den hver aften i juni måned og godt ind i juli med et par dagens pause pga. torden. Men altså her kommer jeg til at tilbringe en hel del af min sommer.

 

 

 

 

Christian er begyndt at sige ‘mor’ og det er den dejligste lyd i verden – også selvom han mest siger det i gråd- eller hysterianfald og det kommer ud i noget i den her retning: “moooooaaaaarrrr”

 

 

 

I denne uge der lige er gået har jeg haft en live med Salina fra Skrivekrampe.dk og det var virkelig sjovt at nørde skriveteknikker men en time går godt nok stærkt. Liven kan ses her på min Skrivepulten instagram.

 

 

 

Sidst men ikke mindst har jeg fået mit første strik af Covid-19 vaccinen og det har jeg det SÅ godt med! Stik nummer to kan ikke komme hurtigt nok.

 

 

Ellers så har vi bare nydt det gode vejr alt det vi kan, spist en masse is og grillet alt det vi kunne slippe afsted med

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “På det sidste #26”