Oktober

I går var sådan en rigtig skøn familiedag – bare hygge fra morgenstunden med at bygge den største brio togbane vi nogensinde har lavet. For så helt spontant at tage på kastanjejagt og lave kastanjedyr med vores fangst. En dag næsten uden konflikter. Christian har dog en meget slem omgang mor-syge samtidig med trodsalderen er begyndt at vise sig, hvilket virkelig er en uheldig kombination. Satser på at det er en meget kort fase.

 

 

Der er så mange gode ting at se frem til i oktober, her er nogen af dem jeg har på min ønskeliste for oktober:

 

Jeg glæder mig til … 

… Græskarudskæring og Halloween (u)hygge med familien

… efterårsferie

… at tage i Legoland, måske

… brætspilsaftener

… Adobe MAX (grafiske kurser)

… at være Live på instagram om blogforsider med @hellolasse på @skrivepulten

… at bage æblecrumble

… at holde readathon med #efterårsmagireadathon med @arcanum_akademiet på instagram

… gaveindkøb (helt bestemt julegaveindkøb) jeg er allerede gået i gang med at købe ind til børnenes pakkekalender og jeg håber på at få den landet helt her i oktober.

… at forsøge mig med forskellige Pumpkin spice latte opskrifter

… at skrive på nye børnebogsprojekter (har fået ideer til tre bøger og jeg håber at få lavet dem alle her i oktober)

… at lave forberedelser til bogforum på mit arbejde – glæder mig så meget til årets store bogfest. Tænk at 2018 var sidste gang jeg var der. Pga. Corona var det aflyst sidste år og i 2019 var jeg for syg til at komme med

… at lægge et puslespil med masser af efterårsfarver

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *