Påskeferien i solstråleglimt

Kategorier Familie, Ferie, Påske

Hvor har det været dejligt med solskin i påskeferien. Sådan et rigtig forårsvejr med sol, fuglelyde og forårsblomster der står i fuld flor. Ja, det lyder næsten helt kliché agtigt når man skriver det men følelsen af det er nærmest ny og i høj grad tiltrængt.

Mandag-onsdag før påske var der lidt arbejde, men der blev også tid til at gå på biografdate med manden og en ekstra lang D&D campagne session. Det var dejligt tiltrængt bare med noget os to tid. Det har vi for lidt af. Det er dejligt at være en småbørns-familie, men der er ikke altid tid til bare at være to. Så jeg nyder det ekstra meget når det så endelig kan lade sig gøre.

Da vi fik ferie med børnene gik vi all in på påske den første dag med at male på æg, påskeægsjagt og med at lave gækkebreve til mormor og morfar.

Snuggy blev også denne gang inddraget i påskeægsjagten, dog ikke i samme stil som sidst, hvor han fik bundet den næste ledetråd på med sløjfe. Det synes han nemlig ikke er alt for sjovt så han fik lov til at sove denne gang. Jeg er ikke særlig god til at tegne men det gik nu meget fint alligevel med at se hvad det var der skulle findes. Min mand er lidt bedre, han tegnede i hvert fald en overbevisende ledetråd – et opslag fra en af yndlingsbilledbøgerne.

Fredag havde vi påskefrokost for bedsteforældrene og os selv. Jeg ved godt, at jeg burde lave en kage som jeg altid kan få til at sidde i skabet, men ærligt så laver jeg ikke så mange kager og når jeg får chancen kan jeg ikke lade være med at eksperimentere, så må det briste eller bære. Forhåbentlig smager kagen godt uanset hvad.

Det gjorde den heldigvis også, selvom der er ting jeg selvfølgelig gerne vil justere på kagen til en anden gang. Forsøget denne gang var Lagkagehusets Christianshavnertærte, som jeg faktisk har forsøgt tidligere, men det er efterhånden flere år siden så nu skulle den altså prøves igen. Og det lykkedes faktisk ret godt! Der var kun to ting jeg vil ændre til næste gang så tror jeg den sidder lige i skabet til de næste mange serveringer. Yes.

Efter påskefrokosten gik drengene en tur med min mand og min far og ældste sønnike gik det meste af vejen hjem selv ved at løbe i forvejen, så det var han mega stolt over.

Lørdag var lidt en flyder dag. Jeg var ikke helt på toppen – med både hovedpine og mavepine. Så mens den store var til sin aller første børnefødselsdag og den bette sov middagslur, lå jeg også og snork boblede tiden væk.

Drengene var søndag hjemme hos mormor og morfar, hvilket gav mig tiden til at komme ordentligt ovenpå efter en halvanden dags mave- og hovedpine.

Senere på dagen gik vi i gang med en ny omgang påskeægsjagt hvor vi, ligesom den første gang, tegner kort som er led i skattejagten. For enden, når alle kort er fundet, ligger skatten med påskeæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *