De sidste film jeg har set #23

Kategorier Film

Det sidste brev fra din elsker – set med yousee månedlig Blockbuster gavekode

Jeg har læst bogen og nød den rigtig meget. Men jeg synes ikke den gør sig særlig godt som filmatisering. Selvom Shailene Woodley uden tvivl er en dygtig skuespiller, så følte jeg faktisk castingen var helt forkert til hovedpersonen i den her film. Det føltes mere som om jeg så en biografisk film fremfor en kærlighedshistorie. Og jeg er med på at det selvfølgelig lidt er bogens præmis, men jeg synes bare ikke rigtig det fungerer på film.

Spider-Man: No Way home – set med yousee månedlig Blockbuster gavekode

Bedste Spider-Man film længe – hvis ikke bedste Spider-Man film nogensinde. Hold nu op hvor jeg elsker det her multiverse cross-over hvor vi har de gamle Spider-Man karakterer med – Tobey Maguire og Andrew Garfield. Og skurkene! Guld! Vi fik også Willem Dafoes Green Goblin! Amen, jeg er solgt til stranglakrids. Elskede den her film til skyerne og vil snart se den igen!

Rød – set på Disney +

Rød var en hjertevarm historie om venskaber og familie og om overgangen fra barn til ung og mere selvstændig. Jeg kan faktisk ikke rigtig komme på nogen tegneserier, der ligner den på nogen måde, hvilket jo er lidt sjovt efter så mange film – altså at der stadig er nogle områder, der ikke helt føles dækket nok. Hvis vi ikke havde haft metoo havde vi så haft den her film? Det kan jeg være meget i tvivl om. Rød er ikke den bedste Pixar film, men det er bestemt heller ikke den dårligste. Den her er helt sikkert Pixar værdig.

Døden på Nilen – set på Disney +

Jeg var ikke klar over at de lavede en ny Hercule Poirot film. Men her er den, ‘Døden på Nilen’, og den er i helt samme stil som ‘Mordet på Orientexpressen’. Jeg elsker Agatha Christies historier om Poirot, for hun forsøger altid at kringle hændelserne, så man faktisk ikke rigtig helt kan gætte alle detaljer. Det var en god tirsdags-film og jeg håber sådan de laver flere.

Chip og Chap – Nøddepatruljen – set på Disney +

Den her film er et must, hvis du ligesom jeg har set Nøddepatruljen som barn. Den var mega hyggelig og utrolig sjov og nostalgisk. Især fordi den var fyldt med kendte disneyfigure hele vejen igennem filmen. Det her var en film jeg godt kunne finde på at gense igen snart, for jeg føler sådan at der var mere at få med. Ikke fordi plottet som sådan bidrog med noget ekstra. Det var bare mere alt det den var pakket ind i der var hyggeligt og genseværdig.

The Suicide Squad – set på HBO max

Den her film? Altså den kunne måske have været meget god og hyggelig at se – men hvad skete der for alt det splat i filmen. Det var simpelthen for meget. Måske var det meningen at det skulle være så voldsomt for at gøre det komisk i stedet, men altså det var bare mest af alt ødelæggende for oplevelsen af filmen. Hver gang de begyndte på deres overdrevet splatter-filmkoncept så blev man hevet ud af handlingen og det var dybt irriterende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *