De sidste film jeg har set #27

Kategorier Film

Det er vidst lidt tid siden jeg sidst har lavet en lille mini-anbefaler-or-not blogpost. Og jeg har faktisk set en syv film siden sidst. Tre af dem har været sammen med børnene.

Ant-man and the Wasp: Quantumania – set på Disney+

Det her var en af de dårligere Marvel film vi har set. Man har perioder hvor man er ok underholdt men der er en overvægt af perioder hvor man keder sig.


Shazam! Fury of the Gods – set på HBO Max

DNF (did not finish). Ja, vi så vidst cirka halvdelen og så måtte vi droppe at se resten. Den første Shazam film syntes vi faktisk var god, men den her kunne vi af en eller anden årsag simpelthen ikke holde ud til at se færdig.


Paw Patrol: The Mighty Movie – set i biografen

Mine børn elskede at se Paw Patrol 2 filmen og de synes at den var lige så god som den første Paw Patrol film. Så så langt så godt. Så er det jo ikke så vigtig hvad deres forældre synes. Men vi synes altså ikke den var så god som den første film og så synes jeg personligt godt at den kunne have været lidt mere familievenlig, altså mindre action-voldsom og skiftende. I hvert flad når de anbefaler filmen for alle aldre.


Guardians of the Galaxy vol. 3 – set på Disney+

Jeg elsker Guardians of the Galaxy. Det er en af mine yndlings Marvels at følge. Jeg elsker found family delen og alle de skæve og dejligt skøre karakterer. Jeg elsker humoren. Og alle skuespillerne gør et virkelig fantastisk stykke arbejde. Er jeg uenig med min mand i at det her nok er den dårligste Guardians-film til dato: nej det er jeg nok ikke, men jeg synes bare ikke den var dårlig, jeg stornød den.


The Flash – set på HBO Max

Vi gik ind til The Flash filmen med super lave forventninger. DC plejer også at lave nogle meget dårligere film end Marvel. Sorry, men det er desværre sandt selvom min yndlingssuperhelt til dato er Batman. Men vores lave forventnigner blev gjort til skamme. Jeg synes filmen var helt fantastisk. Jeg er egentlig ikke ved at fale på stolen over Ezra Miller, tværtimod, men han gjorde det faktisk rigtig godt. Så hvis de kan begynde at lave så gode film, så må de faktisk gerne i gang med at lave nogle flere.


Elementært – set på Disney+

Den nye Disney pixar var skidegod. Den var sjov og så var det bare den helt perfekte familiefilm. Børnene elskede den. Den var dejlig fantasifuld og havde nogle virkelig gode tematikker. Jeg kunne godt se flere film i det univers, for jeg synes de gjorde det virkelig magisk og indlevende. Kæmpe anbefaling herfra, især hvis du har børn. Så er det et must see.


Sonic the Hedgehog 2 – set på Netflix

Det her var også en skidegod familiefilm. Faktisk tror jeg at min ældste synes den var bedre end Elementært. Begge børn har allerede spurgt om at få lov til at se den igen. Den kan virkelig også noget. Sonic er sjov, den er humoristisk og så tror jeg den taler lige ned i hvad børn synes er fedt i øjeblikket. Personligt er jeg mest til Elementært, men jeg havde virkelig mine laugh out loud moments med Sonic 2. Så også kæmpe anbefaling af denne herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *