Året i kjoler – 2022

Kategorier Tilbageblik

Jeg elsker at se året igennem mine kjoler. Jeg elsker generelt kjoler, som I nok ved. At se dem i løbet af et år der er gået er altid et symbol på, at noget blev fejret i året der gik. Og at der ikke findes nok lejligheder til at bære smukke kjoler. Så målet for 2023 er helt sikkert, at hoppe i endnu flere kjoler. 

 

  

Til Christians fødselsdag var jeg også i en lidt ældre Little Mistress kjole.

 

 

Kjolen til min 39-års fødselsdag var en sort og hvid Little Mistress fra flere år tilbage. Jeg holder rigtig meget af at genbruge mine kjoler, for det er så sjældent de bliver brugt.

 

 

Efter at vi i februar sidste år, havde haft corona for føste gang i februar, så havde vi sådan lyst til bare at gakke den og lave sjov med fastelavn hjemme hos os, bare os fire. Til formålet havde jeg købt et super billigt græsk gudinde kostume. Det var virkelig sådan en god dag. 

 

 

Til Lokes fødselsdag havde jeg denne fine sag fra Boohoo på – ikke super smarte til bowling-sko, men det er der vidst ikke så meget der er. 

 

 

 

En smaragdgrøn blondekjole til niecens konfirmation og Tommy Hilfiger sko. Kjolen er fra Rachel Parcell.

Til nonfirmation med min bonus nevø, et Ted Baker kjolekøb fra et par år tilbage.

Sommerkjolen. Den her levede jeg i så meget af sommeren, som jeg overhovedet kunne. Det er en House of CB kjole af hør.

Bryllupsdagsfejring blev fejret i den nye indkøbte Ted Baker kjole på Neumunster outlettet på vores køreferie. Jeg havde næsten ikke købt den, men min kloge mand kender mig bedre end jeg selv gør, og overbeviste mig. Hvordan kunne jeg nær være gået fra sådan et køb …

I forbindelse med udgivelsen af ‘Fabeldyr’ på fantasyfestivalen vidste jeg, at jeg ville fejre det med den her fine enhjørning ‘Dolly & Dotty’ kjole. Jeg købte den faktisk hjem til lige netop det formål, at have den på i forbindelse med udgivelsen af min første store børnebog.

Bogforum var dog ikke en kjole men en nederdel, men en ret fin en af slagsen, der var med katte i bogreoler! Købt på Etzy.

Julekjolen – genbrug fra tidligere på året – samme Ted Baker kjole, som jeg næsten ikke købte, men som jeg er så glad for, at jeg gjorde.

Nytårskjolen blev et grab i skabet efter den kjole der så varmest ud. Jeg tror, at jeg har haft den på til nytår for omkring 10 år siden, så det er lidt en gammel – men ikke desto mindre stadig fin sag. Fra chi chi London.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *