Min 40-års fødselsdag del 1

Kategorier Familie, Fejring

Oprindeligt havde vi planlagt, at fejre min fødselsdag ved at tage til London senere på året. Og så bare holde en lille fødselsdag for den aller nærmeste familie, min svigermor, mine forældre og min søsters familie – og min yndlingsveninde på hele jordkloden. Det er sådanset stadig planen, men ret impulsivt valgte vi – min mand og jeg, at fejre det på Wallmanns i København om lørdagen. Så derfor er min 40-års fødselsdagsindlæg delt op i 2. Én post til om fredagen og én til om lørdagen.

Fredagen startede som alle fødselsdage herhjemme, med morgenmad med hjertevafler. Der var ingen gave, fordi jeg selv havde bedt om at vi ventede lidt med den. Jeg havde en bestemt ide om hvad det skulle være – et smykke – måske fordi man i min side af familien altid har ment, at det skal være gaver som man kan beholde hele livet og huske på at man fik på den og den særlige dag. Problemet er bare, at jeg aldrig går med smykker. Som i nærmest aldrig. Jeg havde ikke smykker på om fredagen og huskede dem til nøds om lørdagen. Så hvis jeg skulle have et smykke, ville jeg gerne være sikker på, at det var ét jeg ville bruge. Så min ide var en hårnål med granater i (min fødselssten), og måske det stadig er planen, det ved jeg ikke helt endnu. Men en hårnål i håret bruger jeg da trods alt en sjælden gang imellem.

Af andre gaver på dagen fik jeg en Afternoon Tea opsats, en Royal Copenhagen vase, Tommy Hilfiger sko og en Apple pen.

Jeg havde rigtig mange forskellige kjolevalg til lørdag men fredag, not so much. Jeg endte med at vælge den Ted Baker kjole jeg brugte konstant da jeg var gravid med Christian. Den er så festlig, farverig og stadig ret comfy. Den kommer ikke helt til sin ret på billedet, farverne er meget mere kraftfuld. Jeg elsker kombinationen af solnedgangsorange, lyserød og skovgrøn, der toner kraftigere og kraftigere i bunden af kjolen.

Nå nu vi gik all in på fejring om lørdagen, så stod fredagen mest af alt på at forkæle mine gæster med god mad. Så jeg hyggede mig med at lave kammusling ceviche, oksemørbrad og til dessert is, mararoons og tærte med chokoladeganache.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *