“Fastelavn er mit navn…

… fastelavnsboller gider jeg ikke lave”

Det er faktisk en sandhed. Jeg kan ikke lide fastelavnsboller men jeg kan gode lide ideen om fastelavn – at klæde sig ud og have det sjovt. Så i år fejrede vi det sådan for første gang herhjemme – vi begyndte lidt på det sidste år hvor vi alle var semi-udklædte, men i år gik vi all in.

Vi havde købte en fastelavnstønde som både Loke og Christian dekorerede dagen før – vi havde købt slik at flyde i plus en Pikachu bamse til dem hver – en jeg faktisk havde lovet dem i forvejen, men det her var en lidt sjovere måde at give dem den på. Vi plejer at give børnene fastelavnsris men det er klart ikke så stor en succes som når der falder slik ud af tønden.

Vi var alle klædt ud. Loke havde selv valgt sit udklædningstøj, han var tiger i børnehaven (årets nye indkøbte kostume) og drage herhjemme (sidste års kostume) Christian var i Lokes gamle Spiderman-dragt og jeg havde valgt kostumerne til min mand og jeg som jeg købte på temashop. Jeg havde valgt ud fra nogle af de karakterer som jeg skriver om i to af mine bøger. (It’s a working process – bøgerne).

Det er helt vildt sjovt når vi alle er klædt ud og ikke kun børnene. Jeg synes det gør dagen meget mere festlig og sjov. Og så forsøgte vi os selvfølgelig med det obligatoriske familiefoto som altid er en udfordring at tage, men jeg synes vi slap godt fra det i år.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *