I torsdags udkom min nye papbog ‘Sommer’

Kategorier Udgivelser

Jeg elsker at læse bøger med sommertema om sommeren, så det føltes oplagt at lave en sommertema bog for de mindste læsere. Det blev til en bog med alt det vi går og laver, ser og smager om sommeren.

Det skriver forlaget:

Solid papbog om alt det, vi laver om sommeren

Nu er det endelig sommer! Vi skal huske en solhat og solcremen, når vi går udenfor. I skoven står træerne fulde af grønne blade, og i haver og parker er der blomster i alle farver. I juni fejrer vi sankthans med stort bål og sang, i juli tager mange af os på stranden, hvor vi bygger sandslotte eller dypper tæerne i vandet, og i august kan vi spise os mætte i frugt og bær fra haven. Hvad kan du lide et lege udenfor, når vejret er godt?

“Sommer” er en solid papbog til de mindste læsere af grafisk designer og forfatter Karin Hald. Den er fuld af genkendelige og farvestrålende fotos af alle de ting, vi forbinder med sommer, og den egner sig godt til styrkelse af ordforrådet og begrebsindlæring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *