I dag udkommer ‘Seje dyr, du kan se …’ & ‘Krible-krable-dyr, du kan finde …’

Kategorier Udgivelser

I dag har været sådan en dag, hvor alting bare går galt. Alting tager længere tid. Barn syg, store konflikter og sårede følelser med den anden og ekstra meget arbejde at lave. Så det var lige før min to nyeste papbogsudgivelser ‘Seje dyr, du kan se …’ & ‘Krible-krable-dyr, du kan finde …’ var gået i gemmebogen. Men midt i min søns gymnastik time var der pludselig et roligt øjeblik, i et ellers larmende lokale, hvor jeg lige kunne råbe det her på bloggen.

JUHUUU! :0)

Det skriver forlaget:

Seje dyr, du kan se …:

På savannen, i havet og i junglen lever der mange seje dyr. Kender du deres navne? Og måske har du selv set dem i zoologisk have?

“Seje dyr, du kan se” er fuld af genkendelige og detaljerede billeder af vilde og eksotiske dyr samt små kigge-finde-opgaver. En pædagogisk papbog til ordtræning og højtlæsning med spørgsmål, der involverer barnet i læsningen.

Karin Hald er grafisk designer og er kvinden bag bogbloggen skrivepulten.com. Hun er desuden forfatter til flere papbøger til de mindste læsere samt fagbogen “Fabeldyr og andre magiske skabninger”.

Krible-krable-dyr, du kan finde …:

De små krible-krable-dyr er alle vegne. Indenfor kan du måske finde en edderkop. I græsset kravler en mariehøne. Og i havens blomsterbede flagrer en sommerfugl. Og hvad kan du finde ved søen?

“Krible-krable-dyr, du kan finde” er fuld af genkendelige og detaljerede billeder af insekter og andre smådyr samt kigge-finde-opgaver. En pædagogisk papbog til ordtræning og højtlæsning med spørgsmål, der involverer barnet i læsningen.

Karin Hald er grafisk designer og er kvinden bag bogbloggen skrivepulten.com. Hun er desuden forfatter til flere papbøger til de mindste læsere samt fagbogen “Fabeldyr og andre magiske skabninger”.

Alle mine papbøger kan købes her eller her, lånes på biblioteket eller købes hos boghandlere rundt omkring i landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *