Et travlt forår del 1

Jeg har været ualmindelig hængt op siden midt april og det er jeg faktisk stadig, for jeg har en masse masse arbejde jeg skal have væk fra mit bord, før jeg kan holde sommerferie. Alle virker til at have så god tid i øjeblikket mens jeg knokler for at kunne nå at blive færdig, det gør virkelig at jeg ser endnu mere frem til ferien. Jeg plejer ellers at elske den ro der opstår når alle andre end en selv tager på arbejde, for så kan man pludselig være langt mere effektiv, men jeg har haft for meget den her gang til det helt har føltes rart.

Men ja, beklager jeg ikke har været så aktiv på vloggen. Men årsagen er den, at vi pludselig endte med at købe et helt nyt hus (et sandt drømmehus) og solgte vores eget. Og det var noget der virkelig tog på småbørnefamilie-energien. Og oveni det skrev jeg så min anden ikke-papbogs-børnebog, men mere om det i del 2.

Så nu er det tid til en catch-up! Først lidt om vores huskøb.

For YAY! Vi har købet et nyt smukt og vidunderligt hus, med masser af muligheder. Vi elskede vores gamle klassiske parcelhus og det er fyld med dejlige minder, men vi var helt ærligt groet ud af det for en fem år siden. Bøger fylder meget og børn endnu mere. Og vores nye hus, som er en lille villa som er inspireret af de gamle patriciervillas og Skagen (min yndlingsferieby), er bare virkelig et smukt hus.

Før vi satte huset til salg, har jeg aldrig haft en krukke med blomster ved fordøren, men det kan altså noget. Det føles rart, at blive rusket lidt ud af sin vante gænger og se nogle nye muligheder og ikke mindst få nogle nye vaner. Så selvom der er mange trælse ting ved at skulle flytte alle sine ting fra et sted til et andet, så er der også virkelig noget rart ved det.

Jeg fik købt en række nye planter til huset, da vi skulle gøre vores eget hus klar til fremvisning, blandt andet en rød hyld (Sambucus nigra ‘Black Beauty’), en orange hindbær (fallgold) og et ægte kastanjetræ (Castanea sativa). Jeg er spændt på, om jeg kan blive ved med at holde liv i dem. Jeg elsker min røde hyld og drømmer om at lave lyserød hyldeblomstsaft en dag.

Vores eget hus blev solgt ret hurtigt, hvilket var dejligt, for så slap vi for alt for mange fremvisninger over flere måneder. Og stresset over om vi nu kunne nå at få det solgt inden vi skulle overtage det andet forsvandt.

Fejring af hussalg med bobler og en pizza med det hele.

Det var lige den korte forklaring af hvorfor jeg har været så stille på bloggen, at jeg kun har opdateret jer på nye udgivelser, men resten af forklaringen kommer snart i del 2.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *