Glimt fra Disneyland

Kategorier Disneyland, Ferie, Rejser

Det var super hyggeligt at være i Disneyland op til Halloween. De havde lavet en særlig Halloween parade og pyntet fint op med efterårsblade og græskar. Vi var ok heldige med vejret og havde kun en aften hvor det regnede så meget, at vi ikke kunne lokke børnene med ind i parken igen efter aftensmad.

Drengene gik mest af alt op i at møde figurere og få deres autografer. Eller Christian var mest interesseret i Mickey, Peter Pan og superheltene.

Det er altid sådan et hit at være afsted med børnene, de elsker hvert sekund af det og det gør deres mor helt ærligt også. Det var en uforglemmelig tur, som vi helt ærligt ikke havde set nok frem til forinden, for selvom vi vidste at vi havde booket turen var det med mange forbehold, og jeg levede også konstant i den tro at jeg eller børnene ville blive syge inden vi kom der ned. Men alt flaskede sig heldigvis og skuldrene blev sænket helt ned på et acceptabelt niveau og vi havde bare tid til at nye turen og familielivet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *