Børnenes pakkekalender 2023

Kategorier Jul, Jul 2023

Hvis du har fulgt med længe ved du at pakkekalender er en stor ting for mig, så jeg har selvfølgelig også lavet to i år. Det tager virkelig langt tid at pakke 2 x 24 gaver ind, men åh hvor er det bare det hele værd når de vågner hver dag i december og åbner en lille gave. Det er noget af det bedste ved december for mig.

Generelt så har vi forsøgt at give en lidt større pakke på advent og juleaften (men det falder så også på 4. advent i år) og så varieret som muligt, hvilket har vist sig ikke at være så nemt i år.

Lokes pakkekalender (7 år):

Loke er ved at være lidt svær at købe gave til, for han leger ikke med ret meget andet end biler og lego, så det afspejler hans pakkekalender også i år. Da der var Black Friday købte vi en sammenpak af biler, som jeg så har delt op, det gjorde at den ikke blev så dyr. Vi købte også legoet Black Friday, udover et par poser som vi havde på lager:

Christians pakkekalender (meget snart 4 år):

Christian er blevet totalt skudt i superhelte, så vi købte en pakke med 17 superhelte da Disney store havde 20-25 % rabat. De sidste ting havde vi på lager eller købte Black Friday. Så hans kalender bliver heller ikke den store udgift.

Nøj, hvor jeg glæder mig til at give dem en lille gave hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *