Older and wiser

I torsdags fejrede jeg min fødselsdag med min familie. Det var bare en helt stille og rolig fødselsdagsfejring bare med os fire – min mor og far er gået i selvisolation fordi min mor skal opereres snart. Faktisk om 40 minutter, i det jeg er ved at skrive det her. Vi tager en fælles fødselsdagsfejring for både mig og min mand på et senere tidspunkt. Min mand har nemlig fødselsdag 14 dage efter mig.

Selvom det bare var os så så jeg alligevel mit snit til at hive en kjole frem fra skabet. Jeg elsker at genbruge mine kjoler og jeg føler at jeg bruger dem alt for lidt, men folk har sådan en tendens til at synes at jeg er for pæn eller for fin, hvis jeg har lidt for festlige kjoler på til hverdag. Så hvis der bare er en lille lejlighed til det, så udnytter jeg det MAX.

Nå nu vi bare var os, så jeg mit snit til at få alt det mad jeg selv elsker – altså tapas og sushi fremfor en masse kage. Jeg kan godt lide at bage og kan også godt lide kage, men jeg elsker ikke kage som så mange andre. Jeg er mere til det salte-køkken. Men vi fik de traditionelle hjertevafler til morgenmad med masser af flormelis. Til frokost havde min mand og jeg en frokost date med tapas, tak til min mand for at udholde min tapas cravings. Da vi hentede børnene fik vi friskbagte bamseboller og til aften fik vi sushi. En rigtig lækker maddag i mine øjne.

Da børnene blev puttet spillede min mand og jeg d&d for første gang nogensinde, bare os to. Vi kender ikke rigtig nogen i nærheden der vil spille med os og uanset hvad så skulle jeg også selv lige prøve mine DM-skills af og se om jeg havde nogen og det var faktisk bare vildt hyggeligt. Vi spillede campagnen ‘Dragon of Icespire Peak’ som kommer sammen med Essentials kittet.

I gave fik jeg en dior parfume af min mand ‘Fede Delicieuse’ som navnet siger så dufter den fuldstændig lækker – faktisk af næsten alle mine yndlingsnoter – for at nævne nogen: kirsebær, vanilje, kakao, læder, tongabønner, karamel, fresia og mange flere – de kan alle ses her

Af mine to drenge fik jeg bogen The Silvered Serpents af Roshani Chokshi og af mine forældre fik jeg hele den nye Lord of the Rings trilogi – ikke nye som i historien er ny men den danske nye udgivelse der er stofindbundet og guldfolie illustreret af vores egen dronning. De er vildt smukke.

Det var en virkelig dejlig dag, en af de bedre fødselsdag jeg længe har haft faktisk. (De sidst par år har min mand arbejdet over på min fødselsdag, hvilket naturlig nok har lagt lidt en dæmper på tingene)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *