På det sidste #37

Kategorier På det sidste

Jeg elsker at det er blevet lysere udenfor og vi går en varmere tid i møde. Jeg glæder mig sådan, til sommer, men lige om lidt er der påskeferie og det ser jeg også helt utrolig meget frem til. Vi skal hygge max med at male på æg, lede efter æg i haven, lave vores traditionelle skattejagt, lave gækkebreve, så karse og bare spise virkelig lækkert mad.

Men her er lidt af det jeg har lavet på det sidste:

I starten af marts kunne jeg fejrer 10 år i forlagsbranchen hos Forlaget Turbine. Det blev fejret med kage og bobler på forlaget.

Forår titter frem i haven og jeg elsker at vores nye have ser ud til at indeholde så mange forskellige forårsblomster.

Jeg har også bedrevet at lave min første hjemmelavet granola nogensinde.

Gymnastik, gymnastik, gymnastik – marts måned har også været fyldt med masser af gymnastik. Både gymnastikopvisninger og så er jeg blevet helt officiel bestyrelsesmedlem i vores lokale gymnastikforening og overvejer kraftigt at tage et gymnastikhold til næste sæson. Det er sjovt, at nogen der engang fyldte så meget i ens liv engang, blev lidt glemt, for så pludselig at dukke op igen nu mine børn er blevet lidt ældre.

Nyder mit nye skrivested og hjemmebibliotek. Det gør mig så glad det her lille hjørne af huset.

Årets første jordbærtærte

Sunde, lækre valg

Yngstebarnet har endelig fået en stor (og høj(!)) seng

Der er også flyttet en ny hjem til os, nemlig et vældig fin keyboard der bliver utrolig flittig brugt (ikke så meget af mig, endnu)

På det sidste har jeg også endelig modtaget de familiefotobøger jeg har lavet i starten af året. De er simpelthen blevet så fine. Elsker alt ved dem.

Mine to nyeste papbøger der udkommer i midten af april er kommet fra tryk og samtidig er jeg i gang med at klargøre det næste hold til tryk. De skal udkomme senere på året.

Lunchdate med min mand en dag i Aarhus. Det var tiltrængt, især efter vi måtte droppe vores teaterdate pga. sygdom.

Sidst men ikke mindst, så er der gået en del tid med også at skrive på min nye børnebog. Jeg elsker, at jeg er fundet ind i en rytme hvor jeg skriver fast, nu drømmer jeg så bare om at få ordantallet op pr. dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *