Smashbox – Be Legendary Triple Tone Lipstick

Jeg bytter normalt ikke gaver, men da jeg fik den samme mascara i kalendergave, julegave og fødselsdagsgave. Og jeg tænkte det var lidt fjollet, at have to mascara liggende på lager. Så jeg besluttede mig for at købe noget andet jeg også havde ønsket mig, og til min gru kunne jeg pludselig ikke opstøve den længere. Hverken i butikker (ja, jeg prøvede flere) eller online. Det er det forbandede ved altid, at ønske sig det man virkelig gerne vil have, i stedet for at købe det, for pludselig bliver det udsolgt. Men heldigvis så var der kun tale om imidlertidig udsolgt og ikke en limited edition.

Jeg har jo et eller andet for læbestifter og jeg elsker farver som man ser forskellige toner af, altså det der hedder ombre, og det er lige hvad den her læbestift har. Jeg var ret skeptisk omkring om det nu ville virke. Jeg så Tati (youtuber) beklage sig over hvor besværlig den var at tage på underlæben, kontra overlæben.

Det fandt jeg nu ikke så besværligt, faktisk har jeg næsten kun positive ting at sige om læbeskiften. Jeg synes den er dejlig nem at påføre – konsistensen er meget blød i forhold til andre læbestifter, og jeg synes godt man kan fornemme ombre-looket, men det mister sin effekt efter noget tid. Men jeg er stadig ret glad for læbestiften, så jeg gik faktisk ud og købte en mere – bare i nude.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *