Glædelig jul

I år er så anderledes for rigtig mange. Corona ændre planer og traditioner. Herhjemme ligner den 24ende næsten sig selv, med undtagelse af at vi ikke kommer til den årlige julefrokost hos mine forældre med min søster og hendes kusiner. Det er virkelig ærgerligt, men hvis der er noget jeg har lært i coronaåret der snart er gået, så er det at værdsætte de ting som er – og i dag handler først og fremmest om at nyde julen med min mand og mine børn og det skal vi i hvert fald nok komme til. I år er første år hvor vi er vores fuldtallige lille familie. Christian var med i maven sidste år men i år oplever han sin aller første jul.

Dagen i dag startede med pandekager og med at konstaterer at julemanden har været her – han har efterladt en gave og et brev til både Loke og Christian. <3

 

 

Vi har også været et smut på krikegaardene vi altid besøger den 24ende og sætte lys. Om lidt skal vi have lidt frokost og så … gru skal vi forsøge at tage årets julefoto. Det skal nok blive en udfordring af de helt store.

Men jeg ville lige logge på og ønske jer en rigtig glædelig jul!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *