Movienight

Vi har fået masser af skøn varme denne sommer og det har givet os herhjemme meget mere energi til at få nået nogle flere ting end vi måske normalt ville have nået. Men vi er heldigvis også gode til at hygge igennem med film og snack, som her forleden hvor vi fik dette movienight board. Når der bliver meget varmt, har vi også en tildens til at flygte indenfor selvom man egentlig burde blive ude og nyde det gode vejr så meget som muligt. De forgående to somre har i hvert fald lært os at sommer varme ikke er obligatorisk når der står juli eller august på kalenderen.

 

 

 

Vi genså Indiana Jones – det er rigtig mange år siden vi begge sidst har set den, og det er sjovt hvor meget der er sket på effekter og ikke mindst skuespil siden da. Men ikke destomindre var det meget nostalgisk og rart at sidde og gense.

Jeg elsker ideen om at sætte ekstra hyggelig stemning på ved at servere forskellige snacks – i form af det her board – i stedet for bare en pose chips. Det er dog ofte mest ideen, for jeg gør det alt for sjældent i praksis. Desværre. For jeg nyder det når jeg gør det og det er ikke fordi de kræver særlig meget ekstra. Hverken tid eller energi. Det er jo bare en masse forskellige slik favoritter der er samlet og ofte er de i mindre mængder og så er der plads til at gøre noget lignende dagen efter.

 

Hvad der er på vores movienight board:

 

Slik:

Stangmix

M&Ms

Chokoladebar

 

Snack:

Popcorn (i det her tilfælde pop-selv i kokosolie)

Pistacienødder

Chokoladekiks

 

Det sunde:

Vindruer

Tørrede abrikoser

 

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *