Noget om at skifte hudpleje produkter

Kategorier Hudpleje

 

Nogen siger, at man skal skifte mellem forskellige hudpleje produkter engang imellem. At det vil huden have godt af. For mig har det nærmere været svært at finde noget jeg sådan har været rigtig glad for. I mine teenage år var jeg rigtig glad for noget der hed Juvena, som desværre udgik i en periode. Siden har jeg prøvet alle mulige produkter, både fra Chanel, Dior, danske Rudolf, Ole Henriksen og Dermalogica. De to sidstnævnte har nok været dem der fungerede bedst for mig, men efter at have været gravid og ikke haft brugt hudpleje (andet end noget øko bras), så tøver jeg alligevel med at gå tilbage til dem. Det føles ikke helt rigtig for mig.

Så nu har jeg vendt 180 grader og prøver noget helt nyt. Nemlig britiske Sarah Chapman. Hvorfor? Tja, jeg så et interview med Sarah Chapman og det hun fortalte tiltalte mig rigtig meget. Og hendes produkter er ret så populære blandt nogle af de internationale bloggere jeg følger, og nogle af produkterne har vundet mange forbrugerpriser. Så ja, jeg tænkte at nu vil jeg prøve noget nyt og så kunne det lige så godt være hendes produkter.

Nu har jeg prøvet disse tre i nogle uger. Skinesis Age-Repair Serum (ja, efter at have gået et par år uden nogen form for ordentlig hudpleje, så tænkte jeg det ville være på sin plads med en serum), Skinesis Eye recovery øjencreme (fordi jeg har tynd hud under øjnene og mange smilerynker, tænker jeg det er godt at sætte ind her også) og Skinesis Overnight Facial, der virker som en slags natcreme. Og jeg er faktisk ret godt tilfreds må jeg sige, så jeg har netop bestilt en cleanser og en dagcreme mere fra Sarah Chapman, og er spændt på at prøve dem også.

 

 

1 tanke om “Noget om at skifte hudpleje produkter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *