Tilbygningstanker

Vi går i tilbygningstanker herhjemme, men nøj hvor er det bare svært at tage stilling til. For aller helst vil vi nok gerne bygge et nyt hus, men har vi råd til at bygge det vi gerne vil have. Og samtidig så ved vi også at vi får en væsentlig dårligere beliggenhed i forhold til der hvor vi bor nu. Så ligenu kredser vores tanker sig om tilbygning af det hus vi har nu. Huset hvor sønnike med tiden, vil kunne gå i skole fra. Han skal kun igennem en enkelt sti, ned af en villa vej og så ligger skolen der. Her er virkelig også nem til indkøb og sport. Så åh, hvad gør man. Ligenu gør vi det, at vi har tegnet en tilbygning og nu vil vi så have indhentet nogle priser, men vi er ret sikker på at det bliver et dyrt projekt, og vores hus er virkelig besværligt at lave en tilbygning til, der er ikke rigtig nogen drømmeløsning – og vil vi så ikke hellere have noget nyt!? Og hvad med fremtidsudsigterne? Kunne vi finde på at rykke roden op om en fem år og flytte nærmere Aarhus?

Åh, hvor er det svært, hvordan tager folk nogensinde stilling til de her ting?! Jeg føler lidt jeg bor i et lidt limbo land indtil vi får taget en beslutning. Men måske bor vi også fint nok, og ja jeg har alt for meget tøj og drømmer om et walk-in closet, men måske burde jeg bare lære at smide ud. Ja, det er lidt træls kun at have ét badeværelse og ikke have plads til bare et lille bitte make-up bord, men det går jo fint nok uden. Og, ja det kunne være super fedt med et større bryggers, så man rent faktisk kunne bruge det effektivt, men det hele her er jo i virkeligheden lidt et luksus problem. Tøjet bliver rent alligevel, selvom jeg har et lille bryggers.

Men det er noget vi snart skal have tage stilling til og noget mine tanker kredser om dagligt. Men jeg bliver ikke rigtig klogere.

 

 

Byggetanker

For et år siden gik vi i tilbygningstanker, men vi fandt ret hurtigt ud af, at vi ikke helt kunne få det […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Tilbygningstanker”