Jeg kan ikke anbefale nok, at man tager sig en kærestetur i ny og næ – særligt efter at man har fået børn. Det er altså guld. Ja, man savner sit barn/sine børn noget så ubeskriveligt, og det kan overskygge turen hvis man ikke prøver at slappe af og nyde hinanden. Men det er bare noget så vigtigt, at man huske at være der for hinanden også og være lidt god ved sig selv. Min mand og jeg elsker at være sammen og vi er heldigvis ret gode til det der med at være sammen når vi er afsted, og det er bare noget helt andet end når det er hverdag og travlhed.

Denne gang tog vi afsted fordi min mand gerne ville høre The Wombats og han fik lokket mig med selvom koncerter ikke altid har været min kop te. Men heldigvis er jeg ikke helt så lydfølsom længere, så jeg fik danset i stedet for at være lammet af høje lyde. Det var skønt at opleve. Dog var det et kæmpe minus at der faktisk ikke rigtig var plads til at danse, fordi vi var ALT for mange mennesker og der var ALT for varmt.

Vi fandt nogle ‘delvist’ billige hotelbilletter hos Radisson Blu Royal Hotel, og det var virkelig skønt at det var i gå afstand til Vega. Og wow, sikke en udsigt. Jeg tror vi stod en god time og savlede over den udsigt. Jeg ville ønske jeg havde haft mit kamera med mig.

Inden vi tog afsted til koncert, spiste vi på hotellet og fik os en god grillet bøf og masser af snak.

 

 

     

 

Næste dag var vejret helt fantastisk og selvom vi til vores ærgrelse ikke kunne sove længe, så var det nu skønt at komme op til morgenmad og det gode vejr. Vi tog en lille shoppingtur på strøget bagefter. Eller jeg gjorde, manden købte ikke noget. Jeg havde særligt to ting jeg gik efter: en Byredo parfume og en Anastasia øjenskygge palette. Vi var selvfølgelig også et smut forbi La glace som altid – og boghallen offcause. Efter et par timers strøgtur tog vi hjem, for vi ville rigtig gerne hjem til sønnike inden han skulle sove.

 

1 tanke om “København igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *