Vi har lige fejret 2-års fødselsdag og i den forbindelse besluttede jeg mig for at lave en hotdog-bar. Primært fordi at det er fødselarens yndlingsføde, men især også fordi det var ret så nemt for mig og stadig meget festligt. Hotdog-bar er også super god til skrub-af mad.

Fordelen ved de her ‘bar’er’ er, at man kan pynte det lige så meget man har lyst – altså putte det i fine skåle (jeg har ikke gjort det store ud af det her, da det ikke rigtig var behov for at gøre det så fint), og man kan lave lige så mange ting fra bunden eller også kan man bare lade være og købe det hele. Så det kan passe efter ens humør, ens tid og hvad man ellers har lyst til. En anden fordel, er at man næsten altid kan ramme noget for enhver smag. Her har jeg lavet mulighed for både at gå mexicansk eller klassisk, BLT eller spicy. Men den bedste fordel er næsten at en bar altid ser ud af mere end den rent faktisk har taget at lave. Lave gærder og lækker mad, er svært ikke at være fan af.

Hvis der er en ulempe ved sådan en hotdog-bar, så er det at man næsten ikke kan nå at smage alt det man har lyst til. Det vidner det sidste billede om, som er den sidste hotdog jeg fik, jeg måtte dele den op i tre forskellige smagsvarianter, fordi jeg vidste at jeg umuligt ville kunne spise mere, men jeg ville gerne have det hele med.

Her er hvad jeg lavede til min hotdog bar, til inspiration:

 

Pøler (beregnede 2,5 pølse til hver)

Brød

 

Ketchup

Sennup

BBQ

Creme fraise dressing

Chili majo

Hjemmerørt majo remolade (af Hellmans majonæse og hakket cornichoner)

Salsa

 

Fyld:

Hjemmerørt Guacamole (af 1 fed hvidløg, 2 avocado, 1 dl cremefraise, salt og peber)

Hjemmelavet coleslaw (efter denne opskrift )

Rå løg

Ristede løg

Hjemmelavet lyn syltede løg (2 dl eddike, 2 rødløg, 1 tsk sukker)

Syltede agurker

Iceberg salat i små stykker

 

Toppings:

Bacon stykker

Pizzaost

Knuste tortilla chips 

Majs

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *