En to års fødselsdag

Kategorier Fejring

 

 

Jeg forstår ikke hvor tiden bliver af, men faktum er at jeg nu har en 2-årig. To år! Ja, jeg er stadig lidt i chok. Det føltes som i går, at jeg opdagede at jeg var gravid og hvert øjeblik siden har gået får hurtigt. Men i går fejrede vi altså sønnike på 2 og vi vækkede ham med fødselsdagssang og fire små pakker. Den store gave fra os var en trampolin (han elsker at hoppe) som var lidt svær at pakke ind, så vi synes han skulle have lidt at pakke ud fra morgenstunden også.

Vi inviterede bare de nærmeste. Bedsteforældrene på begge sider kom til boller (bamsebollerne selvfølgelig), kakao, chokoladeballade kage og en pavlova fra Call me cupcakes kogebog. Pavlova’en er virkelig lækker, fordi den er sprød, men sej i midten fordi der er kakao og chokolade i. Jeg brugte fransk nougat ovenpå kagen og fyldte den ellers med masser af hindbær.

Vi nåede dog ikke længere end bamseboller og pavlova’en, fordi sønnike ville have os ned og se ham lege med alle sine nye fine gaver. Det var helt fint med os, så tog vi bare chokoladeballaden til desserten efter aftensmad. Begge kager er i øvrigt super nemme og hurtige at lave – og kan ikke mindst laves i forvejen. Jeg skulle sådan set kun samle dem som gæsterne begyndte at dukke op.

Til aften kom moster og kusinen og vi fik selvfølgelig sønnikes livret – med et tvist. En hotdog bar med masser af tilbehør. Det var bare super, super nemt at lave og der er noget for enhver smag, så det var heldigvis et hit. Jeg regner med at lave en blogpost en af dagene med alle detaljerne. Men det var virkelig sådan en god dag – især for ham den bette, så moderen kan ikke være gladere.

 

 

1 tanke om “En to års fødselsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *