På det sidste #6

Kategorier På det sidste

Jeg har ændret indlæggets navn – før hed det Fem ting, men jeg fandt det både begrænsende og udfordrende altid at skulle vælge fem ting. Ironisk nok ramte jeg fem ting denne gang, men fremadrettet vil det blive rart ikke at skulle forholde sig til det bestemte antal.

Men på det sidste har jeg udover selvfølgelig været til fantasyfestival og have travlt på arbejdet, virkelig forsøgt at nyde efteråret, der i år ikke tøver med at udfolde sig. Jeg forsøger ihærdigt at fange alle de brændte farver med mit kamera.

 

 

 

Som noget nyt begyndte vi i sidste uge at modtage måltidskasser fra Ret nemt. Tidligere har vi prøvet fra Aarstiderne, med nogenlunde succes, men jeg bor sammen med to ret så kræsne herre, så det gør det ofte ret svært at finde en måltidskasse hvor vi kan lide alle retterne. Ved Ret nemt, kan man selv vælge hvilke måltider man gerne vil have og hvor mange.

Det er også super smart at man kan bestille til 2+ personer, for med en 2 1/2 årig, så er det lidt voldsomt at bestille til 3 personer. Der giver 2+ kasserne rigtig god mening hjemme hos os.

Normalt kan jeg godt lide at lave mad og finde på, men med den travle hverdag vi har i øjeblikket modtager jeg de her kasser med kyshånd. For vi undgår en hel masse madspild og at i tide og utide handle i løbet af en uge. Og udvalget af måltider er super god. Der er både de børnevenlige, middelhavsinspirerede, fiskeretterne, de sunde, de hurtige og de eksotiske. Og alle informationer er lige ved hånden. Hvor langt tid det tager, hvor mange kalorier der er i (det er min mand åbenbart interesseret i) og hvor langt tid det kan holde sig i køleskab. Ja, jeg er fan må jeg sige. :0)

 

 

 

 

Jeg er også blevet medlem af Fitness World!! Yes! Jeg havde aldrig troet at jeg skulle blive medlem af et fitness center. Aldrig, aldrig. Men det er det eneste sted i byen hvor man kan danse, så det er sådan det må være. Jeg elsker at danse! Og jeg elsker at min bedste veninde tager med mig hver uge. <3 Det er SÅ skønt at have den luksus, at se hende en gang om ugen – selv når vi begge har travlt.

Og så er det selvfølgelig skønt, at komme i gang med at motionere lidt igen.

 

 

 

 

Jeg har også haft en datenight med min mand, hvor vi efter arbejde i Aarhus købte lidt bland selv slik (til senere), lidt mad og så tog vi hen og så Specialklassens 10-års jubilæumsshow – Specialklassen er impro-comedy. Selskabet med min mand var som altid i top, men jeg må sige jeg var lidt skuffet over showet. Det var faktisk det samme som det plejede at være og det der var nyt var ret kedelig. Sorry Specialklassen.

 

 

 

 

Jeg har aldrig været typen der gad gå ture. Lange ture ved stranden forstod jeg ikke hvorfor folk gad. Hvis ikke jeg skulle fra a til b, så så jeg igen grund til at gå tur. Men så fik jeg min søn. Han elsker at gå tur, og nu nyder både mig og min mand det faktisk også. Det er rart at komme lidt ud og få noget frisk luft engang imellem.

Her er et billede fra vores gå tur i dag. Sønnike i løb. :0)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *