10 ting jeg ser frem til i det her efterår

Kategorier Efterår

Jeg elsker, at have ting at se frem til og det her efterår er bestemt ingen undtagelse. Selvom jeg skal sidde med et varmt tæppe, og læse masser af bøger mens der regner udenfor, så skal jeg også disse ting:

 

Drikke masser af Pumpkin Spice Latte fra Star Bucks

Så længe de har det fås altså. For dette vidunder af en Latte kan kun købes om efteråret og jeg har endnu ikke fundet en måde at kopiere opskriften på. Jeg er i år kommet alt for sent i gang og er kun vi min Grande nr. 1, men det skal der laves om på resten af efteråret. Der er nu også noget helt særligt ved ting som man kun kan få eller lave på de forskellige årstider. Det har lidt sin charme.

 

Se Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser

Jeg har glædet mig til den her film siden jeg så den første Fantastiske skabninger film, for to år siden. Det er så tæt på den rammer biograferne nu, at jeg får mere og mere svært ved at vente. Åh, jeg håber den lever op til alle mine forventninger.

 

Se Outlander sæson 4

Jeg er totalt hooked på Outlander historien, både tv-serien og bog-serien. Ligenu læser jeg bind 2 og jeg genser sæson 1, mens jeg spændt venter på at sæson 4 rammer viaplay, så jeg kan se et afsnit hver mandag. Denne gang er jeg især ret spændt på at de er kommet til Amerika – lige i favnene på den amerikanske borgerkrig, og den har jeg skrevet mange opgaver omkring. Det var en ret interessant tidsperiode, så det gør mig næsten endnu mere spændt på den nye sæson. Selvom det nærmest ikke er muligt.

 

 

Bogforum – og alt hvad det bringer med sig

Billedet er fra sidste års bogforum hvor jeg også var interviewer. Det skal jeg dog ikke i år, men jeg skal en lang række andre skønne ting. Jeg skal være midt i bogglæden og bogkaoset. Møde skønne mennesker jeg ikke har set længe. De dygtige og vildt inspirerende forfattere. Jeg skal til eksklusive arrangementer med både danske og internationale forfattere. Jeg skal til reception. Jeg skal være med til at hylde årets bogblogger. Jeg skal til middage og frokoster. Grine og græde. Det bliver fedt!

 

Bage og spise æblecrumble i massevis

Det er sådan en skøn efterårstreat

 

Efterårsferie med familien

Holde efterårsferie med min lille familie. Vi har ingen planer overhovedet. Så det kan kun blive godt.

 

 

 

Brætspilsaftener

Efteråret lægger op til lange mørke aftener i hyggeligt selskab, og derigennem masser af brætspilshygge. Vi har allerede spillet udvidelsesudgaven af Hogwarts Battle mange gange. Men det er også super fedt. Men planen er at vi skal se og finde nogle spil frem fra gemmerne. Vi har nemlig nogle vi ikke helt har fået spillet endnu.

 

På et lille online kursus i e-bøger

Jeg har længe villet tage det her lille e-bogs kursus. Jeg kan godt finde ud af at lave e-bøger, men nogle gange er det bare virkelig rart hvis jeg kunne noget mere kodning osv. Jeg er ret videbegærlig, så det er helt sikkert en ting jeg glæder mig helt vildt til – selvom det kan lyde ret kedeligt.

 

Optakten til jul

Jeg er über julemenneske. Og efteråret for mig handler også rigtig meget om jul, for jeg begynder faktisk ret tideligt. Jeg er så småt begyndt at planlægge pakkekalendere, ting vi skal, ting jeg skal bage, finpudse ønskesedlen, tænke over gode julegaver – og lave før-juleshopping. Jeg glæder mig til at give min søn den bedste jul jeg overhovedet kan mønstre. Hvilket leder mig hen til:

 

Black Friday shopping

Der skal nemlig shoppes efter julegaver – og ikke så meget til mig selv i år … tror jeg i hvert fald ikke. Her er mit loot fra sidste år 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *