Black friday købt 2018

Kategorier shopping

 

 

 

I forhold til sidste år, så var mine indkøb i dette års Black Friday ret ynkeligt. Jeg købte stortset kun de sidste julegaver, samt praktisk tøj til Sønnike, som han alligevel stod og manglede. Men det var ret bevidst, at jeg ikke købte så meget til mig selv. Jeg har nemlig også besluttet at jeg i år ikke vil købe en ny jule- eller nytårskjole (hvilket jeg har fået for vane at gøre de sidste par år). Både fordi jeg har masser og masser af kjoler, men også fordi jeg spare sammen. Jeg spare op til noget jeg allerede har købt og ligenu stornyder: nemlig et stk. overdådig julekalender.

Men her er hvad jeg har købt til mig selv i år.

 

  1. Neglelak fra HM. Jeg har aldrig prøvet HMs neglelakker, men jeg har hørt meget godt om dem og de her var ret festlige, og nåh ja, når det var Black Friday, så blev de 40 kr. neglelakker pludselig endnu billigere. Jeg har købt en guldfarve og en blågrøn – samt en topcoat.
  2. Dobbelt vaffeljern. Jeps. Jeg har egentlig ønsket mig et vaffeljern i laaang tid, men jeg glemmer altid at sætte den på ønskelisten. Måske fordi jeg hader at ønske mig køkkenting som kommer min familie lige så meget tilgode som jeg selv. Ja, faktisk mere dem, eftersom jeg jo nok er den der ender med at stå og lave dem.
  3. Magasin havde også 20% så jeg udnyttede muligheden for at tanke op på min yndlings balsam.
  4. Jeg stod også og manglede en ny øjencreme, så jeg læste lidt om den her fra Kiehls og den lød rigtig god, så den er jeg spændt på at prøve.
  5. Ligesom med vaffeljernet så nægter jeg også at ønske mig et stegetermometer. Jeg skal i øvrigt også bruge det til juleanden, så det duer jo ikke at den ligger under træet mens jeg kæmper med anden. Jeg elsker at bruge stegetermometer og det sidste vi havde gik i stykker for over et år siden, og jeg har hadet det hver gang jeg står med et større stykke kød. Så jeg fandt gudskelov det her billigt på Black Friday.
  6. Disse her fra Colourpop var faktisk ikke på Black Friday tilbud, men de blev sat til salg den dag. Og eftersom de fine Disney designer læbestifter har været udsolgt på rekord tid hver gang de er blevet tilgængelige, tog jeg en beslutning og trykkede køb. Colourpop er et amerikansk make-up mærke, som har ret billige produkter og så havde de tilmed fri fragt den dag. Jeg kunne desværre ikke få læbestifterne for sig, så jeg har måttet købe en samlet pakke der også indeholdte lipgloss og øjenskygge. Pakken kostede kun 18 dollars pr. stk. men det er alligevel lidt øv når jeg egentlig kun ville have haft læbestifterne. Jeg kan jo som bekendt ikke stå for Disney make-up (som dette indlæg nok er et tydeligt bevis på) Jeg valgte de tre Disney prinsesser jeg knuselskede som barn.

 

 

3 tanker om “Black friday købt 2018

    1. Tak. <3 Jo, det kan du tro. Jeg satser på der kommer et indlæg op af den i morgen. Den er simpelthen så fin, så jeg har allerede taget en milliard billeder af den. :0D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *