10 ting jeg glæder mig til ved ikke længere at være gravid

Kategorier Baby

Når I læser dette blog indlæg så har jeg muligvis allerede født baby og så har jeg nok allerede opdateret om det på instagram. Den her blogpost er et indlæg jeg har lavet forud og billedet er det sidste mavebillede jeg fik taget inden jeg skulle på sygehuset og sættes i gang. Billedet er faktisk et forsøg på at genskabe det sidste mavebillede jeg fik taget da jeg ventede Loke.

Jeg har lige indsat dem begge her til sammenligning og jeg er faktisk en uge længere henne med baby på billedet end jeg var med Loke. Vi har endnu ikke valgt navn til baby og vi har faktisk ikke rigtig nogen gode bud på hvad han skal hedde endnu. Håber det rammer os som et lyn ganske snart. Men billederne viser vidst også det som scanningerne har vidst indtil nu – at lillebror er mindre end storebror var. Heldigvis vækster han som han skal – han er bare mindre og det har nok haft en stor betydning at jeg blev gravid med ham da jeg selv var syg og ikke vejede min normale vægt.

 

 

Her er jeg gravid med Loke – i uge 36+6

 

 

Her er jeg gravid med baby – i uge 37+6

 

 

 

Jeg bliver sat i gang pga. mit blodtryk som er for højt og det er noget lægerne på sygehuset anbefaler for ikke at risikere svangerskabsforgiftning eller lignende. Det var det samme der skete, da jeg fik Loke, så det er jeg nok så tryk ved som jeg overhovedet kan blive.

Jeg kommer med et indlæg om baby så snart der er faldet ro på, men her er hvad jeg længe har set frem til at kunne når jeg ikke længere er gravid:

 

  1. at danse og ikke tænke på at skulle forholde mig i ro hele tiden
  2. at passe mit normale tøj (ja, det bliver jo nok ikke lige de første 14 dage)
  3. at spise røde saftige bøffer
  4. at spise alt det sushi jeg overhovedet kan overskue
  5. at bruge mit sædvanlige hudpleje og en enkelt læbestift i ny og næ
  6. at smage på et eller andet alkohol (og det skal selvfølgelig times så baby ikke får noget ned i sin mave)
  7. at få en ansigtsbehandling
  8. at bruge colour refresh på mine grå hår igen
  9. at kunne løfte min søn igen og ikke føle mig totalt nytteløs
  10. at smide alle de irriterende små graviditetssymptomer og generelt til at få mit mojo igen. Jeg er ikke så god til at være gravid, føler mig ikke helt som mig selv.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *