Christians 1 års fødselsdag

 

Så blev min lille dreng 1 år, og det er lidt vildt at tænke på, at han teknisk set ikke er en baby længere. Han er en lille dreng med masser af fut i. Han kravler op i skuffer og skabe, hvis man ikke holder godt øje med ham og han er så god til at gøre os kloge på hvad det er han gerne vil.

Da han blev født vidste vi ikke hvilken corona-verden han snart ville blive en del af, og hele det første år med ham føles som en meget lukket verden, fordi vi ikke har vist ham ret meget af den endnu.

Vi holde også en meget lille fødselsdag og inviterede kun hans bedsteforældre, for dem havde vi lige set nytårsaften.

Vi fik en let frokost med verdens bedste laks. Er det kun mig der kan få optur over mad af bedste kvalitet? Det gør virkelig en verden til forskel synes jeg. Min mand havde fået laksen i firmajulegave og det ærger mig lidt at jeg fik smidt emballagen væk før jeg fik set mærket – for nøj, den var toplækker altså.

 

Til storebrors 1 års fødselsdag fik vi det største kagebord, men der var vi også flere mennesker, så i år nøjes vi med to kager. En lagkage som også var til storebrors fødselsdag og den klassiske kanelkage i Mickey-form.

Vi fik også de obligatoriske bamseboller og kakao med flødeskum.

Når man fylder år lige efter jul, så har man fået så meget nyt legetøj, at man er fuld beskæftiget i laaang tid. ;0)

 

 

Vi er blevet helt vilde med at tage familiefotos, for det synes at lykkes meget bedre end det nogensinde har gjort.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *