Januar

Jeg elsker januar – og har altid gjort det. Januar føles altid som en ny start. Et nyt åbent kapitel, som lige er åbnet og man har derfor ikke så travlt med at nå målene endnu. Man er stadig i drømmestadiet, hvor man kan ligge planer for hvad man gerne vil have ud af året – af de gode ting selvfølgelig. Jeg elsker også, at lyset lige så stille kommer igen. Selvom det allerede begynder at blive lysere i december, så synes jeg først det er i januar det kan mærkes.

Men det kan selvfølgelig også være fordi jeg har fødselsdag i januar, at jeg elsker januar.

 

I januar glæder jeg mig til …

 

… at møde baby – det er helt klart det jeg ser mest frem til. Nu har jeg båret rundt på ham i 9 måneder, så jeg er rigtig spændt på endelig at se ham og møde ham. Ja, alle andre punkter herefter synes at blegne en hel del sammenlignet med det.

… men jeg ser helt sikkert også frem til hyggelige barselsbesøg fra familie og venner

… at forsvinde lidt i en babyboble sammen med min mand

… min fødselsdag. Jeg går altid crazy meget op i fødselsdage, men jeg tænker det nok vil være fornuftigt at sænke forventningerne til den i år. Trods alt …

… at tage en ny årskalender i brug, som jeg er sikker på gør, at jeg bliver super god til at holde styr på alle aftaler fra nuaf. As if …

… endelig at bruge lidt mere kemi – læs: læbestifter og make-up – jeg glæder mig sådan til at prøve nogle af de ting jeg har fået anskaffet mig i løbet af året, som jeg ikke har fået brugt, fordi jeg har haft baby i maven.

… bingewatche tv-serier – deriblandt Sanditon, The Crown og His Dark Materials, som jeg ikke fik set i december

… lege/bruge med mine julegaver. Jeg har blandt andet fået et hot rollers set som jeg glæder mig utrolig meget til at lege med!

… lægge lidt planer for året, som man nu har for vane i januar, fordi det er rart at have ting at se frem til

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *