Maj måned kommer til at stå i vaccinationens tegn, sådan føles det i hvert fald, for begge mine børn skal vaccineres som en del af det faste børnevaccineprogram og mine børns bedsteforældre – dem alle – skal vaccineres mod covid-19. Endelig er det blevet deres tur og det føles som om det begynder at lysne. Og hold nu op hvor glæder jeg mig til at komme tilbage til et mere normalt liv. Her fornyelig deltog jeg i et online kursus med Pernille Melsted hvor hun viste billeder frem som skulle få os der så med, til at tænke over hvilke billeder der talte til os og hvorfor. Billederne med fest og farve, venner og rejser talte en hel del til mig kunne jeg mærke, og det tror jeg nu det gør for de fleste men jeg var alligevel overrasket over hvor meget jeg inderst inde higer efter alt det som ikke rigtig har været muligt. Jeg savner virkelig at der sker noget mere end det sædvanlige småbørnsfamilie tummelum, måske især fordi ham på fem år er blevet rigtig glad for at spørge om alle mulige ting og fortælle om alt hvad han gør, ligefra at stille sig op på en stol til at sætte sig på gulvet. Spændende stuff.

Så mine forhåbninger til maj er ekstra store når det kommer til oplevelser, og jeg håber virkelig at vi kommer noget mere ud og der bliver åbnet noget mere op.

 

Ting jeg ser frem til maj:

Jeg glæder mig til at jeg skal deltage i et bogbloggerevent med mit arbejde og Natskygge af Gry Kappel Jensen og jeg skal på alle måder muligt fejre min kollega og hendes sidste bog i Rosenholm trilogien.

Tage med familien i Legoland igen

Være mere udenfor – leg i haven

Se venner igen!

At planlægge sommerferie og booke nogle kulturoplevelser ind i fremtidenskalender

Se Handmaids tale og Nevers på HBO Nordic

At få påbegyndt det der nye fotobogsprojekt jeg har taget tilløb til rigtig længe

At prøve nye opskrifter. Trænger til at være lidt mere kreativ i køkkenet, måske var det tid til endelig at prøve og se om jeg kan mestre macaroons. Hvis der bliver godt vejr vil jeg gerne prøve at lave en pizza i vores grill igen. Det var ikke den store succes første gang jeg prøvede det, men jeg ved heldigvis hvor det gik galt og hvad jeg kan gøre bedre.

Sidst på listen men ikke mindst så glæder jeg mig til at mine to nye papbøger udkommer! Jeg er virkelig spændt på lektørudtalelsen og jeg glæder mig sådan til mine nye bøger kommer ud til små hænder. Det er det absolut bedste!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *