Forårsfornemmelser i februar

Så gik vi ind i den sidste vintermåned. Men ikke den koldeste, i hvert fald ikke når det kommer til begivenheder. I februar skal vi nemlig til barnedåb og fødselsdage, fejre valentines og fastelavn, så det bliver MAX hyggeligt.

Jeg er begyndt at føre en bullet journal, hvilket lige i dette øjeblik giver mig et tiltrængt overblik over alle de ting jeg i januar besluttede at prioritere. På den her måde kan jeg så også samtidig holde mig selv lidt i nakken og visuelt vise mig selv, at jeg rent faktisk gør fremskridt.

Der er 100% forårsstemning over mit humør i øjeblikket. Det blå over hækken er smukkere. Solstrålen fra vinduet er blændende. Jeg er fan.

I februar vil/skal jeg:

  • Få en hyggelig valentines middag med min mand
  • Lave hjerte macaroons i anledningen af Valentines selvfølgelig (nytårsforsæt: tjek)
  • Fejre Fastelavn og udklæde hele familien og slå katten af tønden herhjemme (månedsbestemt aktivitet: tjek)
  • Fejre min mand og min mor, som har fødselsdag i februar
  • Have restaurantsdate med min mand
  • Farve vintergækker med mine børn med frugtfarve (månedsbestemt aktivitet: tjek tjek)
  • Se The Gilded Age på HBO MAX (skrevet af manden bag Downton abbey)
  • Se den nye sæson af Borgen
  • Have skolesamtale med henblik på at ham den store skal starte i skole i år! Det er så vildt!
  • Blive ved med flittigt at opdatere min Bullet journal

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *