I dag udkommer Dyreunger, du kan kigge på … & Ting, du kan finde …

Kategorier Udgivelser

 

Der er meget at fejre i dag. Mine børns bedsteforældre bliver alle vaccineret mod Covid-19 i dag og det er simpelthen så skønt, og det drikker jeg et glas hvidvin for at fejre på et eller andet tidspunkt senere i dag.

Mine to nyeste papbøger udkommer også officielt i dag: ‘Dyreunger, du kan kigge på …’ og ‘Ting, du kan finde …’., så nu er der i alt seks bøger i min papbogsserie – eller faktisk kun fem, for ‘Dyr, du kan møde …’ er blevet helt udsolgt. Det er lidt crazy at så mange børn har haft mine papbøger i hånden.

Det næste der sker er at der kommer en lektørudtalelse som forhåbentlig er positiv så landets biblioteker får lyst til at købe dem hjem.

 

 

Det skriver forlaget om bøgerne:

Dyreunger, du kan kigge på …

Katten får killinger, og fåret får lam. Men hvad med de andre dyreunger?  Kender du også navnene på dem? Dyreunger er søde og legesyge. Nogle dyr får mange unger. Andre får kun en ad gangen.

I “Dyreunger, du kan kigge på” af Karin Hald kan du se billeder af søde og sjove unger af de mest almindelige kæledyr, bondegårdsdyr og dyr i skoven.En pædagogisk papbog til ordtræning og højtlæsning med spørgsmål, der involverer barnet i læsningen.

Ting, du kan finde …

Et hus er fyldt med ting og sager. Kan du finde legetøjstoget på børneværelset? En gryde i køkkenet? En telefon i stuen? Og hvad med en potte på badeværelset?

“Ting, du kan finde” er fuld af genkendelige billeder fra hjemmet med masser af detaljer og kigge-finde-opgaver.
En pædagogisk papbog til ordtræning og højtlæsning med spørgsmål, der involverer barnet i læsningen.
Alle mine papbøger kan købes her eller her, lånes på biblioteket eller købes hos boghandlere rundt omkring i landet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *