Bolde i luften

Kategorier Tanker

Jeg er inde i en travlt periode i øjeblikket. De kan godt være lidt svære at genkende for jeg føler ikke jeg har travlt som sådan, men pludselig ligger jeg mærke til små ting, som at den her blog ikke har haft et indlæg siden 10. maj – og at mit forbrug er steget. Det sker typisk når jeg har travlt. Som et slags quick-fix. Når jeg bliver klar over de mønstre, så har jeg en dårlig vane med at skrive alt det ned jeg (tror jeg) skal nå eller har travlt med i øjeblikket og samtidig med det begynder der at vokse en tung følelse i maven frem og jeg begynder med at få svære ved at overskue selv de mindste ting – som fx at tage et billede til det her blogindlæg (Et hvor jeg smider en masse bolde op i luften og får et billede med masser af blå himmel og børnenes farverige bolde, og gerne med noget grønt nederst i billedet for at skabe lidt dybde)

Men så gør jeg det, at jeg hiver stikket, for jeg behøver jo ikke have gang i så mange ting. Jeg har også brug for at huske at nyde og Rom blev ikke bygget på en dag – and all that jazz. (Derfor får i et lagerbillede af Snuggy og mig i stedet for som billede til indlægget, som i forvejen er sådan lidt random)

Sol og sommer landende i går og vi havde for første gang i lang tid besøg af gode venner (som vi ikke har set siden sidste sommer!) og det var utrolig hyggeligt. Vi grillede. Den mindste havde falsk strubehoste, men det var ikke noget tre vandis ikke kunne klare.

En af de større bolde vi har i luften i øjeblikket er tilbygningstanker. Vi har lææænge overvejet at bygge hus og har også været ret langt i processen og ret tæt på at skrive under, men grunden er bare ret dyr og det sætter lidt et stort minus for vores byggeprojekt – dertil kom der lige en stigning i byggematerialer. Så nu går vi lidt med tilbygnignstanker nu i stedet for og skal have undersøgt mulighederne.

Derudover har jeg gang i et par skriveprojekter som jeg stor nyder og bare ville ønske jeg havde mere tid til. Og så har jeg også lige valgt at tage et par kurser og lave en masse research. Noget man ikke burde gøre som mor til to små børn, men helt ærligt så elsker jeg det. Jeg elsker at lave mine egne ting og jeg hygger mig helt vildt med det og jo, det kan godt være jeg stresser mig selv unødigt, men så længe jeg er opmærksom på hvor min grænse går, så siger min erfaring mig at det nok skal gå alligevel. Jeg føler virkelig også jeg er en gladere mor af det. Meen jeg bør nok opdage tegnene lidt før jeg går ud og køber bøger jeg ikke har tid til at læse & et par virkelig billige nedsatte, fede solskinsgule Jimmy Choo sko.

Nå, ja, det var som sagt et lidt mere random indlæg, men det havde jeg lige behov for – and you know, all that jazz.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *