Det jeg elsker ved blogmediet …

Kategorier Tanker

… og ikke mindst youtube, er at helt almindelige folk deler. De deler med glæde og ikke mindst rundhåndet og det synes jeg er helt fantastisk.

Jeg leder altid efter flere at følge – for der er helt sikkert forskel på hvem der er værd at følge og det er selvfølgelig meget individuelt. Jeg er selv f.eks. super super skeptisk når bloggere laver alt for mange samarbejder med virksomheder – altså jeg forstå godt, at de gør det, men som læser af deres blogs har jeg behov for at der også er ‘reelle’ anbefalinger. For jeg er næsten ked af at sige det her, men når der står samarbejde eller reklame så tror jeg ikke på alle de rosende ord et produkt får med på vejen af den pågældende livstilsblogger. Jeg skriver livstilsblogger, for jeg synes faktisk der er forskel på dem og så bogbloggere, for der er ikke noget underliggende krav fra forlag om at bøger skal anmeldes positivt, faktisk ved de godt, at der er en stor chance for at den bliver anbefalet negativt og det synes jeg er den helt klare forskel på anmeldelser og samarbejder. Der er helt sikkert også nogle livstilsbloggere som anmelder på den måde, men jeg synes godt de kan være svære at finde. Jeg har haft mere held med nogle af de engelske livstilsbloggere jeg følger som også får en masse beauty produkter og hvor de så kun vælger at omtale det de har lyst til – og sige hvad de vil om. Deres indlæg har jeg som regel stor fornøjelse af, for på den måde får man lige et hurtigt overview af hvad der er nyt – og måske godt. Men sådan synes jeg desværre ikke helt det er i dk livstilsblog-land – men måske har jeg bare været ret uheldig med dem jeg har fulgt gennem tiden.

Men de som jeg er glad for at følge, giver mig masser af god inspiration og faktisk har jeg fået langt mere info fra bloggere end jeg nogensinde har fået af magasiner, og jeg køber faktisk aldrig længere magasiner, for der er ingen pointe – og de er da om nogen solgt til deres samarbejdspartnere.

Jeg synes heller ikke jeg har fået øget forbrug af at følge bloggere, men jeg har tilgengæld en bedre ide om hvad jeg smider mine penge væk på og det har resulteret i at jeg er gladere for de produkter jeg køber og derfor ikke bruger penge på at prøve en masse bras der ikke virker. Dermed sagt så har der da helt sikkert været et par off køb hist og her og en enkelt blogger mistede jeg helt tiltroen til fordi det tydeligvis var fuldstændig forfærdeligt det som hun anbefalede. Og man skal virkelig have sin egen hjerne med i det og lige lade begejstringen over et nyt produkt falde lidt før man virkelig kan bedømme om man nu også har brug for det. Hvilket jeg selvfølgelig ligefrem har en fysisk liste til at holde styr på for mig. Yes, jeg er glad for lister. Men det virker altså super godt for mig, når det drejer sig om forbrug.

Blogs bruger jeg oftest bloglovin til at holde styr på og de youtubere jeg følger har jeg sat til at give mig en notifikation så jeg altid kan se hvornår de er opdateret. På den måde tjekker jeg aldrig forgæves om der skulle være kommet noget nyt. 

Hvad der egentlig skulle være et positivt indlæg omkring blogmediet, så kan jeg godt se at jeg lige fik luftet et par frustrationer der også. Men grundlæggende så er jeg virkelig stor fan af blogmediet og der går ikke en dag uden at jeg er inde og tjekke en eller andens feed.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *