Postkort fra Skagen

Som det ofte skete da jeg var barn, så kommer det her postkort også først frem efter vi er kommet hjem fra sommerhushygge i Skagen. Vi var ikke afsted så mange dage, lidt selv og lidt med mine forældre. Men jeg fik taget masser af billeder og det er først nu jeg rigtig har fået tid til at kigge dem igennem.

 

 

Vi kunne mærke at børnene ikke har været så vant til at overnatte nogen andre steder i halvandet år (pga. Corona). De var overhovedet ikke tryg ved at sove et nyt sted – de gad ikke sove og den første aften blev vi hold vågen hele natten af den mindste.

Men der blev nu også tid og overskud til at hygge og jeg fik mine obligatoriske pil-selv rejer og jeg fik handlet ind ved yndlingsslagteren.

Det var et noget coronaramt Skagen vi mødte, der var ikke nær så mange mennesker som der plejede at være, hvilket nok er et resultat af hvor meget Skagen har været i medierne inden vi kom derop.

 

 

Skagen er helt klart bedst når vejret er perfekt, så heldige var vi ikke helt denne gang men det var stadig rigtig dejligt. Lidt regn, lidt blæst men mest sol. Det eneste vi ikke nåede vejrmæssigt var at komme ud og bade. Men børnene havde en fest (også når de skulle sove, suk). De elskede at have bedsteforældrenes opmærksomhed og at løbe rundt alt det de havde lyst til. Ud og ind og rundt om sommerhuset.

 

 

Jeg forbliver umættelig af at tage billeder af det her hav og alle de farvenuancer der er i blå og grøn. Jeg ville ønske jeg boede tættere på det her til dagligt for det er altid dér i Skagen jeg fortyder jeg ikke tilbragte mere tid.

 

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *