Sommerferieglimt

Kategorier Sommer, Sommer2021

Jeg er kæmpe fan af sommerferie, men jeg kom overvældet ind i den her. Jeg har kæmpet og kæmpet de sidste par uger inden ferien for at nå alting uden at det helt lykkes og samtidig ramte jeg en mur af forventninger til ting jeg gerne ville nå i ferien. Heldigvis har jeg verdens bedste familie og ikke mindst verdens bedste mand, og denne første del af min sommerferie er jeg virkelig kommet max ned i gear.

Den første dag startede vi med vandkamp og leg i haven. Det var den mest befriende følelse i verden, bare at leve i nuet med min lille familie. Det var indbegrebet af sommerferie.

Ellers har vi været på udflugter med børnene. Vi startede ud med ‘Verdenskortet’ hvilket er godt til helt små børn, der bare kan løbe rundt men synes måske lidt man betaler overpris for hvad det er. Også selvom .. haha … vi besøger hele verden uden at frygte coronasmitte. Vi har også besøgt Jesperhus blomsterpark men det har jeg lavet et helt indlæg om her

Første gang vi havde Christian med i Legoland var han ret mut og sad næsten og var lukket inde i sig selv. Det var nok der det første gang gik op for mig hvor meget han havde været påvirket af Corona. Denne gang var han heldigvis meget mere engageret i alting og vi havde en rigtig god dag, men selvom der ikke var overfyldt så var der stadig lange køer og flere mennesker end der har været de to andre gange vi har været i Legoland i år. Miniland var stadig et hit og det samme var den flyvemaskine vi så på vej hjem som var ved at lande i lufthavnen ved siden af.

Vi har faktisk kun grillet en gang i ferien indtil videre, men vi grillede meget inden ferien, så det er egentlig ok, men … mon ikke vi får grillet lidt mere i vores ferie.

Vi har selvfølgelig også været meget ude i haven og den store har vist at han kommer til at blive en fantastisk spring-gymnast. Så vi skal helt klart have ham afsted her i efteråret. Han har nærmest lært sig selv at lave en vejrmølle!

Jeg synes min mand og jeg har haft alt for lidt alenetid, men vi havde lige et par timer hvor vi var på golfbanen og det var fantastisk. Det eneste der ikke var fantastisk ved det var det hul med søen der går tværs over banen som altid psyker mig ud – så jeg i stedet for at lave et fint slag der flyver over søen så ender jeg i stedet med at slå tre slag for overhovedet at nå hen til søen hvorefter jeg så ender med at sende golfbolden direkte ned i søen.

Før vi fik børn lavede vi ofte hjemmelavet Afternoon tea – altså helt traditionel med fingersandwich (her laks-, æg- og agurkesandwich), Scones og små kager) – men efter børn så er det måske lykkes 1 til 2 gange om året, men de sidste tre år er det blevet til en fast tradition at vi i hvert fald får gjorde det i sommerferien, så den opretholdte vi også denne gang. Mums det var lækkert, jeg forsøgte mig første gang med Macarons – bare lige en nem opskrift til at begynde med, hvilket ikke var den store succes – altså det smagte helt vildt godt, men det smagte ikke af Macarons. Så det må jeg øve mig lidt på.

Ovenpå alle udflugterne har det været guld at være i ude-spa’en. Det har jeg virkelig nydt. Alle mine muskler slapper af i det dejlige varme vand og med et glas vin – ovenpå en dejlig dag med børnene og i min mands selskab, så kan det næsten ikke blive større.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *