En grøn Michelin oplevelse på Frederikshøj

Kategorier Restaurantoplevelse, Sommer, Sommer2021

I 2014 var min mand og jeg på Restaurant Story i London efter at have læst en fantastiske anmeldelse af det. En restaurant der fortalte en historie samtidig med de serverede mod i særklasse, vi var solgt på stedet. Drømmen om at besøge Noma lever også stadig selvom jeg venter til der ikke er levende myre på menuen, men i sommerferien fik vi endelig prøvet Frederikshøj. Der fejrede vi vores bryllupsdag med masser af grøn velsmagende mad. Det var virkelig hyggeligt og skønt at komme afsted bare min mand og jeg. Eneste ulempe ved besøget var flere dages mavekramper bagefter – og så havde de ændret menuen den dag vi kom – og jeg hader når menuerne bliver ændret når man har gået og glædet sig til noget bestemt og det så ikke bliver indfriet – og tilmed, i stedet, får serveret noget man ikke er så glad for.

 

 

 

 

Menuen (billederne følger i rækkefølge)

 

 

 

 

Jeg blev ret begejstret for druemosten vi fik. Det er altså et fantastisk alternativ til vin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *