Julegaveønsker 2021

Kategorier Jul, Jul 2021
Julegaveønsker

Selvom det her indlæg kommer tidligere end sidste år, så har jeg i år været meget langsommere om at lave en ønskeseddel. Hvert år efter jul tænker jeg at jeg bliver nødt til at komme i gang noget før til næste år, og så når vi rammer oktober begynder jeg sådan at tænkte, at nu skal jeg til i gang, bliver så restløs og ender med at vente fordi; ej, det føles jo alt for tidligt. Og så ender det selvfølgelig, som altid, med at tiden pludselig begynder at gå ekstra stærkt og jeg kommer bagud. Nå, men nok om min evige tids-kæphest. Nu til årets ønsker:

  1. Feve Délicieuse – en maison Dior parfume som dufter simpelthen himmelsk. Jeg fik duftlyset sidste år og drømmer om den som en parfume-variation. Fås ikke online nogen steder, men kan skaffes hos Illum.
  2. Den her lampe har mit navn skrevet på den. Det er i hvert fald en lampe lige efter mit hoved. Dog ved jeg ikke helt hvor den skal stå – eller jo, jeg drømmer om at bygge et hus med et soveværelse hvor den her kan stå på et stort make-up bord – det kunne se mega godt ud. Men det største problem er at den koster en mindre formue.
  3. Ted Baker – Hedii kjole. Jeg elsker Ted Bakers kjoler og ejer et par stykker efterhånden og den her drømmer jeg om at føje til samlingen. Ligenu er der black friday tilbud på den, så jeg overvejer at købe den selv som årets jule- / nytårskjole.
  4. Årets Jo Malone juleparfume – Starlit Mandarin & Honey – dufter himmelsk og så kan jeg jo ikke så for speciel-edition Jo Malone parfumer, både duftene og flakonerne er altid on point. Denne gang er der trykt fine stjerner på deres ikoniske flakon.
  5. Der er mangel på hårbørster i vores hus så jeg må altid låne min hårbørste ud, så jeg ønsker mig en ny lyserød Tangle Teezer.
  6. Jeg tænker det er ved at være på tide at jeg anskaffer mig en Ringlight – men jeg tror godt jeg kan nøjes med den her lille sag fra River Island
  7. Fizban’s Treasury of Dragons og andre Dnd bøger ønsker jeg mig højt i øjeblikket. D&D is killing it i øjeblikket og jeg er slet ikke en del af det, men det vil jeg rigtig gerne være.
  8. Middle-Earth Strategy Battle Game: Ruins of Del Guldur brætspil lyder virkelig sejt!
  9. At få den bedst og dejligste jul med min familie!
  10. Sidst men ikke mindst, en genganger fra sidste år, men som jeg stadig drømmer om at eje ‘Toile de Jouy Mitzah Scarf Navy Blue Silk Twill‘ fra Dior

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *