Glimt fra juleferien #3 – Juleklip og konfektdag

En af mine yndlings juletraditioner var at lave konfekt med min familie. Jeg kan ikke huske hvor mange gange vi gjorde det men jeg kan huske at jeg elskede det. Men kender I det at ens mands familie ikke lige forstår hvorfor marcipan med chokolade overtræk er det bedste i hele verden … og da slet ikke hvorfor man i alverden skal sidde og fedte med det. Så vi har indført en slags kombineret juleklip og konfektdag herhjemme. Så kan jeg jo kun håbe at mine børn vokser op og bliver på min side ikke sandt!? Indtil videre har jeg ikke meget held for den bette må ikke spise det endnu og den store kan ikke lide marcipan. Men i det mindste er det sjovt for ham at lave.

Årets juleklip var dog vidst lidt for stor en udfordring. Det er lidt ulempen når man køber noget færdigt og man tænker, det ser fint ud lad os prøve det – og så viser det sig at det er lavet til EKSPERTER i juleklip. ;0) Så den stores mussetrapper blev cirka det eneste der blev hæderlig.

På dagen bager jeg også altid æbleskiver. Min mand og jeg kan ikke helt forstå at der skal kardemomme i æbleskriver så vi bager altid vores egen udgave uden – og når man først er begyndt at bage æbleskiver selv, så er det virkelig svært umuligt at gå tilbage.

Min mand og jeg sluttede dagen med benene oppe, Macaroons i hånden og Lily & Dash på Netflix.

 

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *