Februar er altid en festlig måned, fordi det både er min mands og min mors fødselsdag, men der er også både fastelavn og Valentines day. Og i år bliver det lidt ekstra festlig, fordi vi også skal til barnedåb.

Vi har allerede fejret min mand. Det gjorde vi på fine Pincho Nation (hvor billederne er fra), som er en tapas-restaurant med mange forskellige slags retter – dog ikke den store kulinariske oplevelse, men det er ok og god til børn. Et særligt hit hos børnene var at de serverede popcorn da vi kom. Det der gør restauranten fin var helt sikkert deres cirkus-æstetik.

Jeg føler først lige at februar er gået i gang, selvom det slet ikke er tilfældet. Det siger nok noget om, hvor hurtigt den her måned kommer til at flyve forbi. Og det kan man heller ikke være helt træt af, for selvom kulden stadig er bidende, så er det som om der i luften dufter lidt mere af forår end der har gjort hidtil.

Men måneden må alligevel ikke gå alt for hurtigt, for der er masser af ting at se frem til i februar.

Her er hvad jeg glæder mig til i februar:

 • At spotte vintergækker. Jeg har ikke set nogen endnu, men jeg elsker virkelig når de begynder at titte op ad jorden.
 • At fejre min seje mor.
 • At tage til barnedåb og iføre mig endnu en kjole (ved dog ikke hvilken endnu(!)
 • At fejre Valentines day med ham den flotte. Jeg tænker, at lave en virkelig lækker Valentines menu, men nu må vi se om de ting jeg har bestilt til det når frem.
 • At se mine børn i deres fastelavns-kostumer og hygge sig. Vi kommer ikke til at gøre så meget ud af fastelavn herhjemme i år, men børnene skal så rigeligt til fastelavn diverse steder, så det er helt fint.
 • At spille Hogwarts Legacy … jeg begyndte i går og ihhh…..
 • At sende to spritnye papbøger fra min hånd afsted til tryk
 • At bibeholde det gode skrive-flow jeg er kommet i. Elsker det, selvom det presser min hverdag lidt, men altså, jeg føler mig altid mest som mig selv, når jeg skriver, skaber og producerer.
 • At modtage in nye bog om Cookies fra Kagetid og forudbestille deres nye. Jeg er blevet lidt hooked på Liv og Simones kageunivers, og jeg elsker dem for at de har lavet en macaroons bog. Jeg glæder mig sådan til at få den og blive verdensmester til de monstre-lækre små kager.
 • At få overstået en deltids-indlæggelse af min søn i forbindelse med at undersøge hans lidt lave vækst.
 • At se den nye sæson af CB Strike – troubled blood på HBO MAX
 • At læse et spændende manus på mit arbejde og lave nogle af de andre mega spændende projekter som ligger på mit bord. Åh, hvor er jeg glad og lykkelig for, at jeg også elsker mit arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *