På det sidste #29

Jeg forstår ikke helt at vi er godt på vej til snart at have haft de første tre måneder på det her år. Det går alt for stærkt. Men som altid når jeg ser tilbage så er tiden jo trods alt gået med noget (ud over at tjekke nyheder heletiden omkring krigen mellem Rusland og Ukraine) – det er jo ikke fordi vi har siddet med hænderne i skødet. Her er lidt glimt fra hvad vi har lavet på det sidste:

I starten af februar fik vi alle fire krydset corona af – det startede med at ham den store blev smittet i børnehaven og så fik vi det ellers alle en efter en. Heldigvis havde vi alle et super mildt forløb. Loke havde en nat hvor han vågnede og havde feber og så var det faktisk væk dagen efter. Christian fik også en lille bitte smule feber én dag og hvis Loke ikke havde haft Corona så tror jeg ikke vi ville have troet at det var det. Vi voksne havde kun lidt ondt i halsen og en forkølelse det var faktisk det. Jeg havde ikke engang ondt i hovedet som synes at være et typisk symptom.

Det er faktisk meget rart at have krydset corona’en af nu, jeg ved godt at der potentielt set godt kan komme en slemmere variant på et senere tidspunkt men fornu så er vi vidst så godt dækket som vi kan være.

Det er i øvrigt min hjemmetest med den super utydelige streg men den var god nok, fik det bekræftet efterfølgende med en almindelig test.

Både min mand og min mor har fødselsdag i februar så det fejrede vi selvfølgelig – eller min mands fejrede vi kun os, da vi havde luret at vi nok ville få en dreng med Corona inden længe, så vi spurgte bedsteforældrene om vi skulle vente med fejring og ganske rigtig så ramte Corona to dage efter.

Men på min mors fødselsdag var vi på restaurant og det havde børnene selvfølgelig en mindre fest med.

Vi fejrede selvfølgelig også fastelavn i slutningen af februar men det har jeg allerede skrevet en masse om i en tidligere blogpost. Men kæmpe anbefaling herfra til at holde fastelavn hjemme, det var simpelthen noget SÅ hyggeligt og det vi lige havde brug for – masser af sjov og ballade.

Fornyligt blev jeg også mødt at dette syn en morgen. Børnene havde fundet nogle bøger (mine papbøger) og den store begyndte at ‘læse’ højt for den bette. Christian gentog alle ordene Loke sagde. Åh.. jeg havde muligvis et ret smeltet hjerte derefter.

Vi markerede selvfølgelig også lige Valentines dagen i februar med en afternoon tea date. Jeg havde bagt scones efter en ny opskrift, som viste sig at at være super lækker så det er ikke sidste gang jeg laver dem – det var også dem der var det største hit hos den ældste. Jeg lavede fingersandwiches med agurk, laks og med æg. Så lavet jeg to slags kager, en slags kransekage macaron med Sarah Bernard chokoladecreme imellem. Og så lavede jeg en slags konfektkage med daim og kaffe. Det var top lækkert begge dele, så med scores opskriften ryger det lige ned i min favoritopskrifts-skuffe (i hvert fald visuelt – har ikke en egentlig fysisk skuffe til det, der er tale om en mental skuffe i det her tilfælde)

Her for nyligt var vi en tur i Leos legeland – det var et kæmpe hit hos børnene der havde en fest. Det var første gang jeg var med – Mads og Loke var afsted før Corona lockdown – og jeg synes faktisk det var nogle virkelig gode lokaliteter. Jeg tror vi var heldige at der ikke var overfyldt så det hjalp selvfølgelig også på oplevelsen. Leos legeland er virkelig godt hvis man har både en på 2 år og en på 5 år – for der er plads til alle masser for dem at lave.

Selvom familien har været syg på skift herhjemme og jeg har døjet med en skulder der gjorde møg ondt efter at have båret alt for meget rundt på den bette (som trods alt ikke er bette længere – men til gengæld rigtig tung) så har der også været mange stjålne øjeblikke, hvor jeg har kunnet sætte mig og arbejde på nogle nye bogprojekter – altså mine egne, denne gang. Fx her til Lokes gymnastik time fik jeg planlagt lidt af en fremtidig papbog. Og jeg har også haft fornøjelsen af at læse et par manusser til vurdering.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *