Allerede april

Marts var en rigtig god måned selvom jeg synes den forsvandt lynhurtigt. Jeg fandt dog mit fokus i marts og har måttet erkende at jeg bliver nødt til at prioritere benhårdt hvis jeg gerne vil det hele. Og det vil jeg jo helst. Men uden fokus er det lidt som at famle i blinde og blive væk i det hele i stedet for at have ro og nyde det øjeblik jeg står i. Det kan fx ikke nytte noget at man drømmer sig væk i et bogprojekt, mens man bygger klodser med sin søn, for det mister man meget ved i sidste ende.

Jeg har så mange bogprojekt ideer som jeg drømmer om at få ført ud i livet og bliver jeg nogle gange bliver frustreret over at der faktisk ikke rigtig er tid til, men jeg vil aldrig nogensinde gå på kompromis med den tid jeg har sammen med mine børn og min mand. Det er en svær dans indimellem. Men jeg fandt rytmen i marts og jeg håber jeg kan blive ved med at holde den igennem hele april og ja faktisk resten af året.

Men jeg må se om jeg består udfordringen i april for det bliver på ingen måde en normal måned med påskeferie og mini familieferie til Lalandia. Så der er masser på programmet allerede, men det er alt sammen gode ting.

I april vil jeg gerne …

… købe en ny kjole til maj (non)konfirmationerne og ikke mindst gaverne(!)

… holde påskeferie med min familie og lave æggejagt til børnene (det er altid en skattejagt hjemme hos os)

… holde påskefrokost hvor alting er gult og med masser af fisk, æg, lam og skaldyr (lidt ligesom på billedet som er et arkivbillede fra 2020)

… i biografen med min mand og se Fantastiske Skabninger 3

… holde 6-års fødselsdag for min søn

… tage på miniferie i Lalandia

… sende mine 2 nyeste papbøger til tryk

… tage et komma-kursus, for det kunne jeg helt ærligt godt bruge

… sende bud på en ny børnefagbog til min redaktør

… spille det nye Unlock! med min mand

… planlægge sommerferien (bare fordi det er dejligt, at have noget at se frem til)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *