Juni

 

Så blev det sommer og det kom ironisk nok ikke et sekund for tidligt. Ironisk fordi jeg altid har det med at synes tiden går for stærkt – og det gør den jo vitterligt også når man har fået børn. Men jeg har set frem til den her måned. Den lyseste måned på hele året. Jeg føler den rummer en masse gode ting, den, og juli og august og jeg glæder mig allerede til at udforske dem.

 

I juni vil jeg …

 

… fejre farsdag for min mand

… deltage i det Maggie Stiefvater skrivekursus jeg har købt. Jeg glæder mig helt enormt meget til at få endnu mere skrive-input. Jeg har i foråret deltaget i nogle gratis kurser, men jeg er ikke i tvivl om at Maggie Stiefvater kommer med guldkorn på guldkorn, så det ser jeg frem til

… fejre og glæde mig over at mine to nye papbøger udkommer. Vi er allerede begyndt at læse i dem herhjemme

… holde Sankt Hans herhjemme i haven med snobrød. Jeg tror den 4-årig vil elske det og det vil den 4-årige i mig også

… grille noget mere. Vi har allerede haft gang i grillen fire gang indtil nu, men den kan sagtens tåle at blive brugt noget mere. Jeg elsker alt ved grill, smagen, røgen (måske undtagen når den sidder fast i mit hår flere timer efter) og hyggen det skaber, ej at forglemme.

… motionere igen. Jeg føler det er ved at være tid til at skulle igang igen efter fødslen. Ikke fordi jeg pinedød har travlt med at gøre min i forvejen ok flad mave (gode fødegener) endnu fladere, men for at blive mere sund og stærk. Jeg har en tildens til at blive nemt syg, og jeg har en ide om at motion og grønne smoothies helt sikkert er vejen frem, og jeg har brug for al den energi jeg kan få med to små drenge

… spise mig stop mæt i ærter og jordbær

… rydde op i skuret. Flytte rundt på ting. Begynde at lave plads til børneværelset. Krydser fingre for at alt stadig kan være her. Jeg hader at smide noget ud, men Lillebror skal gerne snart have sit eget værelse, hvor vi kan lægge alle hans ting

… betalæse på skønne skriveprojekter

… arbejde mere struktureret på mit eget skriveprojekt

… planlægge en form for sommerferie i coronaland. Jeg har skævet lidt til den Summer to do liste jeg lavede sidste år og rigtig mange af tingene er noget der vil egne sig rigtig godt i år også, når man ikke rigtig må så meget og vi stadig har en baby der ikke kan så meget endnu

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *