Miniferie – del 3: Lalandia og Legoland Billund

Kategorier Familie, Lalandia

Da vi var på miniferie i Lalandia sæsonåbnede de Legoland om torsdagen, så vi tog beslutningen om at tage derind fra morgenstunden, og så kunne vi tage i Aquadome om eftermiddagen. Da vi kom derhen var der virkelig mange mennesker, mange flere end vi havde regnet med. De havde åbenbart ekstraordinært mange besøgende fra Holland, men da vi kom ind i parken, var der faktisk ikke så mange som frygtet. Der var heldigvis masser af god plads. Loke og Mads tog nogle turen i Ørnen til at starte med (den elsker Loke) og så tog mig og Christian i miniland og så på de små Legobygninger. Christian elskede at se de små toge køre frem og tilbage.

Vi prøvede stort set alle børneforlystelserne sammen. Det lille mini tog, havde Christian særligt svært ved at forlade, også efter at han faktisk havde fået en ekstra tur.

Køerne var ikke så lange og noget af tiden blev brugt på brødrekærlighed, så det var bare herligt.

Det nye i år var at der var blevet lavet nye flotte legobygninger i båd-turen.

Legepladsen var også et kæmpe hit for begge børn – men til sidste faldt Christian i søvn i klapvognen og Loke prøvede ørnen og nogle andre forlystelser indtil vi tog ud af Legoland omkring kl. 15.45. Så havde vi også næsten været der i 6 timer – kø and all.

Direkte fra Legoland kørte vi hen i sommerhuset og tog vores badetøj og så tog vi i Aquadome. Ja, vi ligger ikke på den lade side, når vi er på tur.

Vi gik ind i Aquadome kl. 16.30 og blev der i to timer og børnene spiste masser af pomfritter (igen) i den lille Food hall i Aquadome.

Loke og far fik lige et spil Air Hockey på vej ud af Lalandia og hjem til sommerhuset for at få et par håndmadder til aftensmad.

Igen havde det været en hel forrygende dag med masser af oplevelser, glade men trætte børn.

Dagen efter tjekkede vi ud af sommerhuset, men vi skulle lige have den sidste tur i Aquadome og det sidste spil Air Hockey.

Vi sluttede dagen af kl. 14.20 med en is og så gik turen ellers hjem.

Min mand og jeg er begge enige om, at det her gør vi simpelthen igen – miniferie i Lalandia, i sommerhus og med et smut til Legoland. Det giver så god mening, det er mega nemt, vi hygger os mega meget som familie (der var ikke en masse vi skulle andet end bare at være sammen) og børnene elsker det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *