Christians 2-års fødselsdag

Kategorier Familie, Fejring

Den 3. januar var det Christians to års fødselsdag og jeg ved godt det er klichéagtige at sige, men det føles altså virkelig ikke som om der er gået to år allerede. Det er lidt mærkeligt at føle at to – mind you covid-19 fyldte år – er gået hurtige. Men jeg føler virkelig næsten lige jeg har født en lille dreng som lignede sin storebror på en prik. Den prik er dog blevet mindre og mindre og kun en sjældent gang imellem føler jeg at jeg ser på en mini udgave af Loke. Det skal være den helt bestemte vinkel. Og personlighedsmæssigt kan de næsten ikke være mere forskellige. Jeg håber det stadig betyder at de godt kan sammen når de bliver ældre. Håbet er grønt, for de har allerede det bedste forhold til hinanden.

Christians fødselsdag blev fejret med masser af kage. Selvfølgelig. Måske også for meget kage. Vi har i hvert fald spist af det her flere dage efter. Men det gør ingenting for det smager frygtelig godt.

Vi startede dagen, som vi starter alle fødselsdage – med at vække fødselaren med morgensang, gaver og vafler. Christian har så lige i år bestemt sig for ikke at kunne lide vafler – selvom han ikke smagte på dem overhovedet og spiste mest af det til Lokes fødselsdag.

I gave fik han, af os, et skumlegesæt og et par ekstra små gaver for at have lidt at åbne. Da Loke blev 2 fik han nemlig en trampolin i haven af os så vi måtte finde et eller andet tilsvarende. Den har en lille trappe og en lille rutsjebane og de har virkelig leget rigtig meget med det siden. Så det er fedt.

Til kage og kakao fik vi besøg af bedsteforældrene – og kagerne bestod af en Mickey kanelkage (han har en Mickeyfase ligenu), en bil kakao kage man ikke kunne se var en bil da den blev pyntet med slik og bær, de obligatoriske bamseboller og sidst men ikke mindst en høj White Cake som er lavet med vanilje og smørcreme. Jeg havde set at man kunne bruge rosmarin til at vise grandtræer men dem jeg købte var for bløde til at blive vendt om, så det blev lidt en urskov i stedet.

Til aften havde vi bestilt smørebrød. Vi plejer at lave menuen efter børnenes livret – men eftersom Christian er inde i en ikke-spise-periode, så er det han spiser mest af i øjeblikket rugbrød med smør. Så det blev smørrebrød.

Vi havde en virkelig fin dag og bedst af alt så virkede Christian til at hygge sig helt vildt godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *