Arbejds april

Marts endte ikke helt så magisk som håbet, pga. sygdom og at vi mistede Snuggy, så april bliver måneden hvor jeg vil forsøge, at nå alt det som jeg ikke nåede i marts. Hvilket gør april til en rigtig arbejdsmåned. Men frem for alt produktiv. Men marts bød på én helt fantastisk ting, nemlig afklaring af at ældstebarnet ikke har væksthormon-mangel, det skulle der to rigtig trælse prøver til for at afklare, men jeg er voldsom glad for, at jeg ikke skal oplæres i at give insulin-indsprøjtning til mit barn på daglig basis.

April starter med påske og selvom jeg har ferie i 8 dage og forhåbentligt kan skrive lidt, så er påsken først og fremmest familietid. April byder også på en masse skolearrangementer og fødselsdagsfester, så det bliver spændende, at se om jeg kan nå alt det jeg har planer om.

I april vil jeg …

… komme i bund med vasketøj

… lave påskeægsjagt med mine børn og male på æg

… påskefrokost med mine forældre

… på troldejagt med børnene

… begynde en ny dnd kampagne som dm

… forsøge mig med macaroons, har forudbestilt liv&simones nye macaroons bog og jeg glæder mig sådan til at dykke ned i den.

… kigge på et tilbygningsprojekt

… tage Loke med i biografen og se Mario

… tage min mand med i biografen og se den nye DnD film

… planlægge og fejre Lokes fødselsdag sidst på måneden

… holde børnefødselsdag (it’s a first for me)

… lave og sende fotobøger til tryk – håber at jeg kan nå at lave 2 her i påsken. Jeg kom ret langt med fotobog 2015 i lørdags, så der er håb forude.

… endelig have venindedates – missede to af dem i april, så vi må tage revanche her efter påsken.

… begynde at planlægge hvad vi skal i sommerferien. Føler allerede jeg er bagefter på det punkt.

… planlægge det mini krydderurte højbed i haven som jeg ikke nåede i marts

… skrive, skrive, skrive, skrive og skrive. Det skal prioriteres.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *