Forsideafsløring af min nye fabeldyr-bog

Nordens fabeldyr

Nordens fabeldyr og andre væsner fra nordisk mytologi
udkommer 15. september

Hurra! Fabeldyr 2 er nu endelig en realitet! Denne gang handler min fabeldyr-børnefagbog om væsner og skabninger fra den nordiske mytologi. Den har været sådan en fornøjelse at lave og ja, selvom det lyder en smule corny, så har jeg altid været vild med væsnerne fra nordisk mytologi siden man kunne finde dem i morgenmadsæskerne da jeg var barn. Jeg elskede at lege med Sleipner og Fenrisulven. Det var rigtig meget den oplevelse der sad i mig, da jeg skrev bogen og jeg håber sådan at jeg kan give nogle flere børn glæden ved at lege og finde på historier med de nordiske fabeldyr.

Hvad synes I om forsiden? Jeg ville gerne lave en lidt mere nordisk udgave, men samtidig en forside som faldt 100% i tråd med den gule Fabeldyr 1.

Fabeldyr af Karin Hald

Det skriver forlaget om Fabeldyr 2:

Mød nordens fabeldyr i ny fagbog af Karin Hald

Odins ottebenede hast, Sleipner, galoperer gennem luften.

Den gigantiske Fenrisulv hyler i sin hule.

Og dybt nede i havet lurer Midgårdsormen.

Kom med til en verden, hvor de nordiske fabeldyr går frit omkring. Lær mere om dragen Fafner, de vilde valkyrier, jætterne, dværgene og Thors gedebukke, Tandgnost og Tandgrisner. Hør om de myter, der er blevet fortalt gennem hundredvis af år, og test din egen viden ibogens ”Fup eller fakta”-quizzer.

“Nordens fabeldyr og andre væsner fra nordisk mytologi” af Karin Hald er spækket med fascinerende historier, overraskende facts og forslag til sjove aktiviteter, du kan lave med familie og venner. Bogen er skrevet i lix 26 og er rigt illustreret med fotos og illustrationer. I samme serie findes “Fabeldyr og andre magiske skabninger”.

Bogen kan forudbestilles her

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *