Vores sommerferie

Sommerferien er slut, i hvert fald for vores lille familie, og jeg begræder det i rigelig mængder. Ikke fordi jeg ikke er glad for at starte på arbejdet igen, for det er jeg, men sommeren har været så atypisk, at det ikke har føltes som en hel rigtig sommerferie.

Det startede ellers godt med vores sædvanlige tur i Skagen. Skagen er ubestridt den bedste sommerferieby i Danmark efter min mening. Engang må jeg lave en guide til Skagen, for jeg har så mange favoritter. Og heldigvis elsker børnene det også.

Vi var afsted med mine forældre og desværre kun en tre dage, men det var heldigvis nok til at vi kom helt ned i gear. Den perfekte start på sommerferien.

Lækker mad ved havnen. At sidde og gratte med hummerhaler og rejeskaller er noget jeg altid skal, også selvom jeg er pinlig bevidst over, at jeg er den sidste tilbage der spiser.

Skagendage var det tætteste vi kom på at ligne en normal sommerferie for os, for da vi kom hjem måtte vi i gang med at pakke vores gamle hus ned. Store-flytning blev påbegyndt.

Vi havde kun et par dage hvor vi tog et par ture ud og se dyr, for at det ikke blev alt for surt for børnene med alt det flytteri. Det var et kæmpe hit for børnene, at se dyr, overraskende stort faktisk.

Nederst er et par billeder fra Aalborg zoologisk have.

Kombinationen af dårlig sommervejr og ren flytteferie, gør at jeg virkelig ville ønske at min sommerferie var længere i år. Jeg elsker vores nye hus og kunne egentlig også have brugt at være kommet mere på plads. Det at vi ikke er på plads endnu, gør hverdagen ekstra presset med to små børn. Så jeg glæder mig til at vi er helt på plads.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *